Miljonlotteriets vd Jonatan Hjort önskar gott nytt år

År 2021 är alla vinnare!

Mycket var sig olikt under förra året. Därför är det extra skönt att konstatera att vi går mot ljusare tider. Under den mörkare årstiden har IOGT-NTO-rörelsen kämpat vidare och gjort skillnad trots coronavirusets extrautmaningar.

Med hjälp från ditt lottköp och bingospelande har fantastiska frivilliginsatser visat att det går att ställa om istället för att ställa in i tuffa tider. Det är ett tydligt tecken på att det lönar sig att aldrig ge upp våra viktiga insatser!

Som tack för att du fortsätter prenumerera på lotter och bidrar till våra goda ändamål har vi laddat årets Miljonlott med extra vinstmöjligheter. I vinstpotten ligger hela 431 miljoner kronor! Vinn direkt på skrapet, i en av årets fyra jackpottdragningar eller riktigt stort i en av våra högvinstdragningar.

Högsta vinsten är värd tio miljoner kronor! Dessutom kan du som vanligt vinna även på dina registrerade nitlotter. Åtta gånger drar vi lyckliga vinnare till bilar värda 400 000 kronor. Nytt för 2021 är att nitlotten dessutom ger dig chansen på superpresentkort värda 10 000 kronor.

Med de glada nyheterna önskar jag dig ett riktigt gott 2021. Tack så mycket för att du fortsätter skrapa – och lycka till.

Jonatan Hjort
Lotteriföreståndare

Skrapa lotter
Spela bingo