Miljonlotteriets julkalender 2017 - öppna lucka 10 och få ett fint erbjudande

Julkalender – Lucka 10

Vinn en kabinväska

Gigantiska julgranar, pampig julbelysning och självaste tomtefar. Julmarknader är både roligt och stämningsfullt. Blir du sugen på att ge dig iväg på en kan innehållet bakom dagens lucka vara av  intresse!

Att få röra sig bland små bodar med korvar, ostar och brända mandlar är som att befinna sig i en helt annan värld. Bakom dagens lucka finner du något som underlättar både förflyttning mellan olika världsdelar, men också din julshopping. Ta chansen att vinna en kabinväska som är lika redo för att ge sig ut i världen som att proppas full med dina julvaror!

Ps! Skulle du vilja vinna en weekendresa till London? Missa då inte vår London-tävling!

Hur går det till?
Vart i världen hade du velat ta med dig väskan? Skicka ditt svar och en motivering till varför just du ska vinna till jul@miljonlotteriet.se senast klockan 23:59 den 10 december så har du och en till chans att vinna en kabinväska värd 600 kronor. Vi utser och presenterar vinnarna på den här sidan under vecka 50.

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!
Vi säger grattis till:

  • Lisbeth, som vill kunna packa väskan  full av presenter och resa till Mali för att hälsa på sitt fadderbarn.
  • Marike, som egentligen inte är så noga med resmålet så länge hennes älskade man följer med. Efter 30 år som gifta har de ännu inte kommit iväg på bröllopsresa. Vi hoppas väskan tar dem ut i världen!
Fina erbjudanden i Miljonlotteriet julkalender 2015
​ ​ ​ ​