Miljonlotteriets julkalender 2017 - öppna lucka 2 och få ett fint erbjudande

Julkalender – Lucka 2

Vinn en stenhård julklapp!

Bakom dagens lucka gömmer sig en nybliven klassiker  marmorbrickan. Lika perfekt att ge bort som att behålla själv.

Om du har stenkoll på trender så vet du redan att marmor i inredning är lika självklart i de svenska hemmen som Kalle Anka på julafton. Vad passar då inte bättre än att du kan vinna en snygg och dekorativ marmorbricka lagom till jul? Ett tips är att pynta den med små hyacinter. Eller varför inte fyra blockljus, så har du en trendig adventsljusstake?

Våra förslag är såklart inte hugget i sten – du pyntar den precis hur du vill!

Hur går det till?
För att ha en chans att vinna behöver du skicka ett mejl till jul@miljonlotteriet.se där du berättar vilket julpynt du gillar allra bäst och varför. Vi vill ha ditt mejl senast klockan 12:00 den 3 december. Tre vinnare utses den 4 december och meddelas genom mejl. De kommer även att presenteras på den här sidan. Marmorbrickan, värd 240 kronor, skickas per post till vinnarna under vecka 49.

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!
Vi säger grattis till:

  • Tiina och hennes finaste pynt "julnissen" som hennes son pysslat ihop. Vi förstår att hon älskar den av hela sitt hjärta – vi fick se bild på detta mästerverk!
  • Kristina, som gillar adventsljusstakar mest för att de sprider ljus i mörkret, vill gärna sprida ljus till sin mamma på julafton och behöver då en marmorbricka till sin hjälp.
  • Ann-Christin, vars favoritpynt är en 70 år gammal julbock. Det var helt enkelt dags för något nytt och modernt till henne!
miljonlotteriet
​ ​ ​ ​