Miljonlotteriets julkalender 2017 - öppna lucka 4 och få ett fint erbjudande

Julkalender – Lucka 4

Vinn en blomstrande jul!

Vi vet att blommor till jul är minst lika viktigt som sill och pepparkakor. Just därför kan du vinna blomsterkort i dag.

Har du inte överöst ditt hem med julblommor än så är det dags nu. För utan julstjärnor, amaryllis och hyacinter blir hela julstämningen lite vissen. Har du tur kan dagens tävling sätta ditt hem i blomster. Genom att svara på vår fråga nedan kan du vinna blomsterkort värde 160 kronor!

Hur går det till?
Vilken är din absoluta favoritdoft på jul? Mejla ditt svar samt en motivering om varför just du ska vinna till jul@miljonlotteriet.se senast klockan 23:59 den 4 december så är du med och tävlar! Fem vinnare ska utses och de presenteras på den här sidan den 5 december. Lycka till!

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!
Vi säger grattis till:

  • Marita, som riktigt njuter av doften av när skinkan tas ut ur ugnen, vill gärna fylla näsan med ännu fler goda juldofter. Just därför vinner hon blomsterkort!
  • Andreas, vars favoritdoft är de vid pepparkaksbaket, blir en självklar vinnare för att han så gärna vill ge sin mormor och stora förebild vackra julblommor.
  • Anders, som utan tvekan gillar doften av nybakta lussebullar allra mest, vill gärna kunna ge sin fru blommor. Men eftersom han inte vet vilken sort, så passar blomsterkort bättre. Självklart ska han få det, det fixar vi!
  • Ann, som är stormförtjust i doften av sina hemkokta polkagrisar, tycker att julblommor är riktigt lyxigt. Om det är så lätt att få henne att känna sig lyxig så vill vi gärna hjälpa till!
  • Eva tycker att doften av en nyhuggen julgran luktar allra godast. Lite nya blommor hade gjort hennes tråkiga dagar lite roligare, och det vill vi såklart ordna!
Fina erbjudanden i Miljonlotteriet julkalender 2015
​ ​ ​ ​