Miljonlotteriets julkalender 2017 - öppna lucka 7 och få ett fint erbjudande

Julkalender – Lucka 7

Förverkliga din önskelista

Slipp oönskade julklappar – välj själv vad du vill ha!

Vår vinstshop är minst lika spännande och frestande som tomteverkstaden. Här finns något för alla! I dag kan du lämna in din önskelista på klappar ur vår vinstshop, så har du möjlighet att vinna dem. Istället för att skicka den till tomten skickar du den direkt till oss. Enkelt och smidigt. God jul!

Hur går det till?
Mejla in din önskelista på varuvinster värde 1 000 kronor till jul@miljonlotteriet.se. Märk mejlet med "lucka 7". Du kan önska en eller flera vinster, så länge det totala värdet inte överstiger 1 000 kronor. Lämna en kort motivering om varför just din lista ska förverkligas så utser vi tre vinnare. Vi behöver ditt mejl senast klockan 22:00 den 7 december. Vinnarna meddelas via mejl och presenteras sedan här under vecka 50.

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!
Vi säger grattis till:

  • Jörgen, som så gärna vill överraska sin hustru med en ljusstake som hon trånat efter i flera år. Så fint att vilja vinna för att kunna glädja någon annan!
  • Karin, som ofta glömmer av sig själv när hon till exempel sliter och kämpar ihop julklappar till 26 okända och utsatta barn av ren välmening. En sådan godhet innebär såklart en slipmaskin i julklapp.
  • Yvonne, som knappt minns när någon frågade henne vad hon önskade sig i julklapp sist. Det tycker vi är tråkigt, så i år kommer hon att gå ett paket innehållande något hon önskat sig  en hemlig låda.
Fina erbjudanden i Miljonlotteriet julkalender 2015
​ ​ ​ ​