Miljonlotteriets julkalender 2017 - öppna lucka 8 och få ett fint erbjudande

Julkalender – Lucka 8

Vinn värdefulla juletiketter

Är du en av dem som tycker att julklappens utsida är minst lika viktigt som dess insida? I så fall är dagens tävling något för dig!

Den som säger att julklappar inte är så viktigt har aldrig fått en med Miljonlotteriets juletikett på. Förutom en vinstchans på en halv miljon kronor så bidrar etikettens överskott till att skapa oförglömlig julmagi för barn. I dagens tävling kan du vinna 10 juletiketter. Sätt dem på dina julklappar så stiger spänningen ännu mer under julklappsöppningen!

Hur går det till?
Tävlingen utspelar sig på vår Instagram. Lägg upp en bild på dina inslagna julklappar, motivera varför just du vill vinna och tagga bilden med #miljonlotteriet så har du och en till chans att vinna. Tävlingen pågår fram till och med klockan 23:59 den 11 december. Vinnarna presenteras under tävlingsbilden på Instagram samt på den här sidan.

Läs mer om överskottet här >>

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!
Vi säger grattis till:
  • perindahouse, som varje år ger bort julklappar till behövande och skulle vilja krydda dem med extra spänning i år.
  • sommarhopp2, som har släkt från USA på besök och firar jul i förtid. Julklapparna är redan öppnade, men hon skulle vilja vinna pengar så att hon kan åka och hälsa på familjen på andra sidan Atlanten. 
Fina erbjudanden i Miljonlotteriet julkalender 2015
​ ​ ​ ​