Bingobrev vecka 17

Få 20 kronor att spela för

Jennifer bjuder på bonus

Det första intrycket är ett avgörande ögonblick. Just därför vill vår nya chattvärd Jennifer bjuda dig på 20 kronor att spela för!

Visste du att en människa bara har ett fåtal sekunder på sig att göra ett första intryck? Just därför vill vår nya chattvärd Jennifer bjuda dig på en bonus. Använd bonuskoden "Jennifer" och få 20 kronor att spela för! 

Hur aktiveras bonusen?
För att aktivera din bonuskod behöver du logga in med kundnummer och lösenord. Ta dig sedan till ”Min sida”, som du finner uppe i vänster hörn. Längre ner på sidan finns knappen ”Aktivera din bonus”. Genom att klicka på knappen får du upp en ruta med ett fält där du ska skriva in koden "Jennifer". Efter att du klickat på ”Hämta” sätts bonussumman in i din spelplånbok och därefter kan du köpa valfritt onlinespel.

När gäller erbjudandet?
Erbjudandet gäller från och med klockan 14:00 den 21 april till och med klockan 23:59 den 22 april. Du kan nyttja erbjudandet en gång.

Tänk på!
Erbjudandet gäller en gång per person och kan inte kombineras med andra erbjudanden. Observera att bonussumman endast är till för onlinespel, det vill säga du kan inte plocka ut den i varuvinster eller kontanter

Miljonlotteriet-bingobrev-jennifer