Ta del av Miljonlotteriets kampanjer

Superbonus

Få upp till 222 kr extra!

I förra veckans bingobrev grattade vi Mariannes jackpottvinst på 90 000 kronor. Denna vecka grattar vi Loffe och hans jackpottvinst över 66 000 kronor. Vill du att vi grattar dig nästa vecka? Ta vår Superbonus till din hjälp – med den får du upp till 222 kronor extra att spela för!

Under de två senaste veckorna har vi delat ut två rejäla jackpottar. Vi har ännu fler, vill du ha en? Med vår Superbonus får du upp till 222 kronor extra att spela för. Det ger dig många fler vinstchanser!

Hur aktiveras bonusen?
När du gör en kontant insättning på minst 100 kronor, så dubblar vi den upp till 200 kronor! Sätter du in 100 kronor får du alltså 100 kronor i bonus. Sätter du in 200 kronor får du 200 kronor i bonus. Som mest kan du få 222 kronor tillbaka på en insättning. Bonusen utbetalas när du omsatt din insättning på onlinespel.

När gäller erbjudandet?
Erbjudandet gäller från och med klockan 15:05 den 9 juni till och med klockan 23:59 den 10 juni.

Tänk på!
Erbjudandet gäller en gång per person och kan inte kombineras med andra erbjudanden. En överföring från vinstkontot till spelplånboken räknas inte som en insättning. Tänk på att du endast får din bonus först efter att du har spelat för din kontanta insättning, senast klockan 09:00 den 12 juni. Dina spelköp betalas i första hand med bonusbelopp och därefter kontanta medel. Observera att bonussumman endast är till för onlinespel, det vill säga du kan inte plocka ut den i varuvinster eller kontanter.

Spela bingo >>