Bingobrev vecka 13

Våffeldagen

Vi bjuder på godsaker!

På onsdag kommer Sofia servera tolv härliga vinstchanser i bingochatten – var med och tävla om fina varuvinster! Dessutom bjuder vi på en bonuskod.


På onsdag kommer alla våffeljärn gå varma i de svenska hemmen, och grädde kommer att vispas till ett perfekt fluff. Har du inget våffeljärn? Eller har el-vispen gjort sitt? Du har chansen att rädda framtida våffeldagar i vårt bingorum – Sofia tävlar ut tolv av dessa livsnödvändiga pinaler under hela kvällen!

Hur går det till?
Helt plötsligt, utan någon förvarning, kommer Sofia att sleva fram en "Våffelfråga". Om du är först med att svara rätt på frågan, samt har köpt minst en bricka i det pågående bingospelet, är det du som vinner!

Du väljer själv om du vill ha ett våffeljärn eller en elvisp hemskickat. För att så många som möjligt ska kunna glädjas kan du vinna max en varuvinst under kvällen!


Bonuskoden

För den som är sugen finns även en bonuskod att hämta på onsdag. Använd bonuskoden "Våffla" för att få 10 kronor att spela för!

Hur aktiveras bonusen?

För att aktivera din bonuskod behöver du logga in med kundnummer och lösenord. Ta dig sedan till ”Min sida”, som du finner uppe i vänster hörn. Längre ner på sidan finns knappen ”Aktivera din bonus”. Genom att klicka på knappen får du upp en ruta med ett fält där du ska skriva in koden "Våffla". Efter att du klickat på ”Hämta” sätts bonussumman in i din spelplånbok och därefter kan du köpa valfritt onlinespel.


När gäller erbjudandet?

Erbjudandet gäller från och med klockan 14:00 den 25 mars till och med klockan 23:59 den 25 mars. Du kan nyttja erbjudandet en gång.

Tänk på!
Erbjudandet gäller en gång per person och kan inte kombineras med andra erbjudanden. Observera att summan endast är till för onlinespel, det vill säga du kan inte plocka ut bonusen i varuvinster eller kontanter.