Bingskola - hur spelar man bingo?

Lär dig spela bingo på Miljonlotteriet

Välkommen till Bingoskolan!

Har du inte spelat bingo hos Miljonlotteriet förut? Inga problem, det är busenkelt och jätteroligt!

Vad kul att du är sugen på en omgång bingo! För att du ska vara väl förberedd innan du tågar in i bingorummet har vi satt ihop en liten kurs.

Kom igång och spela!
För att kunna spela måste du ha ett konto hos Miljonlotteriet. Det är enkelt att registrera sig och dessutom får du alltid 100% tillbaka på din första insättning, upp till 225 kronor.

Bingospelen spelas i två olika bingorum med priser från 3 kronor per bricka och uppåt. Bingot spelar du tillsammans med andra och alla köp av brickor läggs i en gemensam pott. En liten andel av insatsen går dessutom till jackpotten som kan växa till hundratusentals kronor.

Köp bricka och vinn!
Att spela bingo hos Miljonlotteriet är enkelt och tryggt. Du väljer vilka brickor du vill spela på och klickar på "Köp". Eventuell vinst betalas alltid ut till din spelplånbok. Skulle ditt spel av någon anledning avbrytas, till exempel om du tappar din internetuppkoppling, så är du ändå alltid med i dragningen och går inte miste om någon vinstchans. Du kan se en repris på spelet på "Mina sidor".

Bingochatten
Samtidigt som du spelar kan du även chatta med dina medspelare. Ofta är även någon av Miljonlotteriets chattvärdar på plats. De hjälper dig dels med eventuella frågor, men framförallt så håller de i spännande och roliga frågespel där du kan vinna bonus att spela för.

Chattvärd och chattspel
Våra chattvärdar är fantastiska och ganska snart kommer du skapa vänskapsband för livet. Chattvärdarna är på plats varje dag och du kan se aktuella tider genom att klicka på knappen "Vad händer" nedanför bingobrickorna. Chattvärdarna är på plats för att underhålla genom tävlingar och aktiviteter, men också för att heja på och svara på dina frågor. Våra tävlingar kallas chattspel och du kan lära dig allt om dem här.

Spela bingo >>
Skrapa lotter >>
Till startsidan >>

bingoskolan miljonlotteriet