Kampanjkalender

Missa inte veckans erbjudanden!

MÅNDAG–SÖNDAG

miljonlotteriet

Vinterbonus att starta 2017 med!

Välkommen 2017, vi startar året i raketfart med insättningsbonus!

1. Sätt in ett valfritt belopp och du får 100 % tillbaka av oss!
2. Spela bingo och skrapa lotter för din insättning. 
3. När du spelat för din kontanta insättning får en bonus av oss!
4. Ex. Sätter du in 200 kronor och spela för dessa får du 200 kronor från oss.
5. Du kan göra detta en gång om dagen från måndag till söndag klockan 23.00.

Gör insättning >>  Spela bingo >>  Skrapa lotter >> 

Läs bonusvillkor >>

TISDAG

miljonlotteriet

Låt reslusten frodas i Resetipset!
På tisdag har du chansen att resa runt i världen samtidigt som du spelar bingo! Upplev spännande städer utan att behöva lämna den sköna stolen. Låt våra chattvärdar ta med dig på en spännande resa och dessutom har du chansen att vinna bonus att spela för! Läs om Resetipset här >>

Läs tävlingsvillkor >>

TORSDAG

miljonlotteriet

Chattkistan med Malin och Linda!
I denna roliga chattävling får du lära känna våra chattvärdar Linda och Malin ännu lite mer! Lyckas du svara rätt på de klura frågorna som de ställer, så har du chansen att kamma hem vinster värda 240 kronor. Läs om Chattkistan >>

Läs tävlingsvillkor >>

Läs tävlingsvillkor >>

BONUSVILLKOR:

(Måndag-Söndag ): När du gör en kontant insättning så ger vi dig 100 % tillbaka i bonus. Om du t.ex. gör en insättning på 200 kronor får du 200 kronor i bonus efter att du spelat för din insättning. Lägsta insättningsbelopp är 100 kronor. Du kan få max 222 kronor i bonus vid en insättning. Bonusen utbetalas till din spelplånbok när du spelat upp din kontanta insättning på onlinespel. Kampanjen gäller mellan klockan 08:00 den 2 januari 2017 till klockan 23.00 den 8 januari 2017. Erbjudandet går att utnyttja en gång om dagen.

Tänk på! 
1. Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden. En överföring från vinstkontot till spelplånboken räknas inte som en insättning. 
2. Tänk på att du får din bonus först efter att du har spelat för din kontanta insättning, senast klockan 08.00 den 9 januari 2017. Dina spelköp betalas i första hand med bonus och därefter kontanta medel. Observera att bonussumman endast är till för onlinespel, det vill säga du kan inte plocka ut den i varuvinster eller kontanter.
3. Ett dygn i vårt system räknas fram till klockan 02.00 på natten och har du gjort en insättning på ex. måndagen kan du tidigast göra nästa insättning tisdag klockan 02.00.

(Tisdag): Resetipset fungerar på samma sätt som en tipspromenad. Vår chattvärd ställer sex frågor om ett speciellt resmål, med tillhörande svarsalternativ. Du ska lista ut den rätta tipsraden, och när du hört den sjätte och sista frågan mejlar du in din tipsrad till mejladressen vinnare@miljonlotteriet.se. Tre stycken vinner 100 kronor vardera att spela för.

(Torsdag): Chattkistan spelas på torsdagar mellan 18-20. Är du en av de tre första som mailar in rätt svar till vinnare@miljonlotteriet.se så vinner du en vara för 200 kronor. Tänk på att du enbart får maila in en gång per person.

På tisdag har du chansen att resa runt i världen samtidigt som du spelar bingo! Upplev spännande städer utan att behöva lämna den sköna stolen. Låt våra chattvärdar ta med dig på en spännande resa och dessutom har du chansen att vinna bonus att spela för! 

På tisdag har du chansen att resa runt i världen samtidigt som du spelar bingo! Upplev spännande städer utan att behöva lämna den sköna stolen. Låt våra chattvärdar ta med dig på en spännande resa och dessutom har du chansen att vinna bonus att spela för!