Kampanjkalender

Missa inte veckans erbjudanden!

MÅNDAG–SÖNDAG

miljonlotteriet

Bonus ger dig extra att spela för!
1. Sätt in ett valfritt belopp och du får 80 % tillbaka av oss!
2. Spela bingo och skrapa lotter för din insättning. 
3. När du spelat för din kontanta insättning får en bonus av oss!
4. Ex. Sätter du in 200 kronor och spelar för dessa får du 160 kronor från oss.
5. Erbjudandet gäller en gång om dagen från och med klockan 02.00 den 30 april till och med klockan 23.00 den 7 maj.

Gör insättning >>  Spela bingo >>  Skrapa lotter >> 

Läs bonusvillkor >>

MÅNDAG - SÖNDAG

miljonlotteriet
Nu kan du glädjas åt andras jackpott!
Jackpottjippo ser till att ännu fler får ta del av jackpottarna! Stjärnskottet är bingospelet som är mest generös med jackopttar. När en chattvärd är på plats under veckan kommer jackpotten att delas i tre lika delar och genom chattspel delas ut till tre olika spelare. Riktigt roligt! Läs om Jackpottjippo >>

Spela bingo >>

Läs bonusvillkor >>

ONSDAG

miljonlotteriet

Bingokväll med fria brickor!
Onsdag kväll betyder bingokväll! Vi bjuder på 4 brickor i Stjärngåvan. Häng med och spela du också!
Klicka på Bingokväll-puffen mellan klockan 19-21 så får du din bonus till dina brickor. Välkommen in!

Läs bonusvillkor >>

FREDAG

miljonlotteriet

Bingokryssa i chatten!
Fredagar är fortfarande bästa kryssdagen för då är det bingokryss två gånger! Du kan vinna extra att spela för, dessutom har vi gjort om krysset något så att det blir ännu lite bättre. Hoppas vi ses mellan 9-11 och 18-20.  Kolla in Bingokrysset >>

Läs bonusvillkor >>

SÖNDAG

miljonlotteriet

Kul med siffror i bingochatten!
Tänk att det kan vara så kul med siffror, i alla fall i vårt bingochatt! Vi har en ny chattävling där det gäller att lösa siffergåtan som du får av chattvärden. Häng med i den spännande tävlingen och knäck koden! Läs mer om Sifferleken >>

Läs bonussvillkor >>

BONUSVILLKOR:

(Måndag-Söndag): När du gör en kontant insättning så ger vi dig 80 % tillbaka i bonus. Om du t.ex. gör en insättning på 200 kronor får du 160 kronor i bonus efter att du spelat för din insättning. Lägsta insättningsbelopp är 100 kronor. Du kan få max 245 kronor i bonus vid en insättning. Bonusen utbetalas till din spelplånbok när du spelat upp din kontanta insättning på onlinespel. Kampanjen gäller mellan klockan 02:00 den 30 april 2017 till klockan 23.00 den 7 maj 2017. Erbjudandet går att utnyttja en gång om dagen.

Tänk på! 
1. Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden. En överföring från vinstkontot till spelplånboken räknas inte som en insättning. 
2. Tänk på att du får din bonus först efter att du har spelat för din kontanta insättning, senast klockan 08.00 den 8 maj 2017. Dina spelköp betalas i första hand med bonus och därefter kontanta medel. Observera att bonussumman endast är till för onlinespel, det vill säga du kan inte plocka ut den i varuvinster eller kontanter.
3. Ett dygn i vårt system räknas fram till klockan 02.00 på natten och har du gjort en insättning på ex. måndagen kan du tidigast göra nästa insättning tisdag klockan 02.00.

(Måndag-Söndag): När chattvärd är på plats mellan 08.00 måndag den 1 maj till 23.00 den 7 maj delas de jackpottar upp i tre lika delar till tre olika spelare genom chattspel. 

(Onsdag): Vi bjuder på fyra brickor till Stjärngåvan. Du kan hämta dina brickor mellan klockan 19:00-21:00 den 3 maj 2017. De fria brickorna får du i form av en bonus, som hamnar på ditt spelkonto. Bonusen kan du sedan använda till att köpa brickor i Stjärngåvan. Du kan få din bonus endast en gång under dagen. Observera att bonussumman endast är till för onlinespel, det vill säga du kan inte plocka ut den i varuvinster eller kontanter.

(Fredag): Bingokrysset spelas två gånger på fredag, mellan klockan 09.00-11.00 samt klockan 18.00-20.00. Varje halvtimme får du en fråga vars svar ska in i korsordet som du hittar här >>. Vi är ute efter det ordet som bildas i de gulmarkerade rutorna, och när du tror dig ha det rätta svaret mejlar du in det till oss på adressen vinnare@miljonlotteriet.se. Tänk på att frågorna ställs i oordning!

(Söndag): Vår chattvärd bjuder på 4 ledtrådar mellan klockan 18-20. Varje ledtråd ger en ingrediens och när du sedan tror dig veta vad den sexsiffriga koden är mejlar du vinnare@miljonlotteriet.se. Tre personer som skickar in rätt svar vinner 100 kronor i bonus. Du får endast gissa en gång.