Kampanjkalender

Missa inte veckans erbjudanden!

MÅNDAG–SÖNDAG

miljonlotteriet

Du får 40 kronor extra
Passa på att skrapa lotter denna vecka! Från måndag klockan 08.00 till söndag klockan 23.00 får du nämligen 40 kronor av oss varje gång du skrapat lotter för 40 kronor kontant. Du väljer fritt vilka lotter du vill skrapa! Det finns många härliga miljoner dolda bakom skrapen! Gäller alla lotter förutom Skattjakten.

Skrapa lotter här >>

Läs bonusvillkor >>

MÅNDAG - SÖNDAG

miljonlotteriet

Extra att spela bingo för!
Det är en extra bra bingovecka! Från måndag klockan 08.00 till söndag klockan 23.00 får du nämligen 40 kronor av oss varje gång du spelat bingo för 40 kronor kontant. Du väljer fritt vilka bingospel du vill spela! Det är många jackpottar som väntar på att falla ut och självklart massor av roliga chattävlingar! 

Spela bingo >>

Läs bonusvillkor >>

TISDAG

miljonlotteriet

Upplev världen samtidigt som du spelar bingo
Nu har du chansen att uppleva några av världens häftigaste städer och länder direkt i chatten. På tisdag från klockan 18.00 tar chattvärden med dig på en underhållande resa. Varje vecka blir det olika resmål och vi kommer sätta dina kunskaper om resmålet på prov. Läs mer om Resetipset här >>

Läs bonusvillkor >>

FREDAG

miljonlotteriet

Bingokryssa i chatten!
Fredagar är fortfarande bästa kryssdagen för då är det bingokryss två gånger! Du kan vinna extra att spela för, dessutom har vi gjort om krysset något så att det blir ännu lite bättre. Hoppas vi ses mellan 9-11 och 18-20.  Kolla in Bingokrysset >>

Läs bonusvillkor >>

LÖRDAG

miljonlotteriet

Kan du dina låttexter?
Vi hoppas att du är redo för en riktig schlagerkväll. Chattvärden kommer att ge dig 6 stycken låttexter och du ska mejla in vilka sex artister som har deltagit med dessa i Melodifestivalen genom åren.  Är du en av de fem snabbaste med rätt svar vinner du fina hörlurar värde 400kr.  Läs mer om kvällens Schlagertävling>>

Läs tävlingsvillkor >> 

BONUSVILLKOR:

(Måndag-Söndag): När du köpt valfria lotter (alla utom Skattjakten) för 40 kronor med kontanter får du 40 kronor i bonus av oss. Bonusen får du automatiskt till din spelplånbok. Erbjudandet gäller om och om igen från den 8 maj klockan 08.00 till klockan 23.00 den 14 maj.

Tänk på! 
1. Erbjudandet gäller endast vid köp med kontanter och kan inte kombineras med andra erbjudanden.
2. Tänk på att du får din bonus först efter att du har skrapat lotter för 40 kronor kontant.
3. Dina spelköp betalas i första hand med bonusbelopp och därefter kontanta medel.

En överföring från vinstkontot till spelplånboken räknas inte som kontanter.

(Måndag-Söndag): När du spelat valfria bingospel för 40 kronor kontant får du 40 kronor i bonus av oss. Bonusen får du automatiskt till din spelplånbok. Erbjudandet gäller om och om igen mellan den 8 maj klockan 08.00 till klockan 23.00 den 14 maj.

Tänk på! 
1. Erbjudandet gäller endast vid köp med kontanter och kan inte kombineras med andra erbjudanden. 
2. Tänk på att du får din bonus först efter att du har spelat bingo för 40 kronor kontant. 
3. Dina spelköp betalas i första hand med bonusbelopp och därefter kontanta medel. 

En överföring från vinstkontot till spelplånboken räknas inte som kontanter.

(Tisdag): Resetipset fungerar på samma sätt som en tipspromenad. Vår chattvärd ställer sex frågor om ett speciellt resmål, med tillhörande svarsalternativ. Du ska lista ut den rätta tipsraden, och när du hört den sjätte och sista frågan mejlar du in din tipsrad till mejladressen vinnare@miljonlotteriet.se. Tre stycken vinner 100 kr vardera att spela för.

(Fredag): Bingokrysset spelas två gånger på fredag, mellan klockan 09.00-11.00 samt klockan 18.00-20.00. Varje halvtimme får du en fråga vars svar ska in i korsordet som du hittar här >>. Vi är ute efter det ordet som bildas i de gulmarkerade rutorna, och när du tror dig ha det rätta svaret mejlar du in det till oss på adressen vinnare@miljonlotteriet.se. Tänk på att frågorna ställs i oordning!

(Lördag):  Mellan kl 18-20 kommer det komma 6 stycken låttexter i bingochatten, de kommer med 20 minuters mellanrum. Svaren är för- och efternamnet på de artister som uppträtt i Melodifestivalen med låtarna. När du har svar på alla låttexterna mejlar du in din rad till vinnare@miljonlotteriet.se