Kampanjkalender

Missa inte veckans erbjudanden!

MÅNDAG–SÖNDAG

miljonlotteriet

Vi firar Mors dag hela veckan!

1. Sätt in ett valfritt belopp och du får 80 % tillbaka av oss!
2. Spela bingo och skrapa lotter för din insättning. 
3. När du spelat för din kontanta insättning får en bonus av oss!
4. Ex. Sätter du in 200 kronor och spela för dessa får du 160 kronor från oss.
5. Du kan göra detta en gång om dagen från måndag till söndag klockan 23.00.

Gör insättning >>  Spela bingo >>  Skrapa lotter >> 

Läs bonusvillkor >>

ONSDAG

miljonlotteriet

Kändistätt i chatten på onsdag!
Har du koll på kändisarna? På onsdag kan du använda alla dina kunskaper i chattävlingen Kändisjakten! Samtidigt som du spelar bingo får du kluriga frågor om en känd person finns det bonusar att hämta! Läs mer om kändisjakten här >>

Läs tävlingsvillkor >>

FREDAG

miljonlotteriet

Bingokryssa i chatten!
Fredagar är fortfarande bästa kryssdagen för då är det bingokryss två gånger! Du kan vinna extra att spela för, dessutom har vi gjort om krysset något så att det blir ännu lite bättre. Hoppas vi ses mellan 9-11 och 18-20.  Kolla in Bingokrysset >>

Läs tävlingsvillkor >>

SÖNDAG

miljonlotteriet

Tävla om blomsterkort i chatten!
Vi firar Mors dag med att tävla ut blomsterkort i chatten. Hela söndagen har du chans att vinna blomsterkort till dig eller att ge bort till någon du tycker om. Chattvärden kommer då och då krydda till de vanliga chattspelen med texten "BLOMSTERKORT" framför spelet och vinner du fem blomsterkort värde totalt 200kr. 

Läs tävlingsvillkor >> 

BONUSVILLKOR:

(Måndag-Söndag ): När du gör en kontant insättning så ger vi dig 80 % tillbaka i bonus. Om du t.ex. gör en insättning på 200 kronor får du 160 kronor i bonus efter att du spelat för din insättning. Lägsta insättningsbelopp är 100 kronor. Du kan få max 245 kronor i bonus vid en insättning. Bonusen utbetalas till din spelplånbok när du spelat upp din kontanta insättning på onlinespel. Kampanjen gäller mellan klockan 08:00 den 22 maj 2017 till klockan 23.00 den 28 maj 2017. Erbjudandet går att utnyttja en gång om dagen.

Tänk på! 
1. Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden. En överföring från vinstkontot till spelplånboken räknas inte som en insättning. 
2. Tänk på att du får din bonus först efter att du har spelat för din kontanta insättning, senast klockan 08.00 den 29 maj 2017. Dina spelköp betalas i första hand med bonus och därefter kontanta medel. Observera att bonussumman endast är till för onlinespel, det vill säga du kan inte plocka ut den i varuvinster eller kontanter.
3. Ett dygn i vårt system räknas fram till klockan 02.00 på natten och har du gjort en insättning på ex. måndagen kan du tidigast göra nästa insättning tisdag klockan 02.00.

(Onsdag): Varje onsdag mellan klockan 18-20 spelar vi Kändisjakten i chatten. Ni får totalt 4 ledtrådar under jakten gång och är du en av de fyra första som mailar in rätt svar till vinnare@miljonlotteriet.se vinner du 100 kronor i bonus att spela för.

(Fredag): Bingokrysset spelas två gånger på fredag, mellan klockan 09.00-11.00 samt klockan 18.00-20.00. Varje halvtimme får du en fråga vars svar ska in i korsordet som du hittar här >>. Vi är ute efter det ordet som bildas i de gulmarkerade rutorna, och när du tror dig ha det rätta svaret mejlar du in det till oss på adressen vinnare@miljonlotteriet.se. Tänk på att frågorna ställs i oordning! Tre personer som skickar in rätt svar vinner 80 kronor i bonus.

(Söndag): Vår chattvärd kommer tävla ut blomsterkort värde 200kr under chattpassen. Du kan endast vinna en gång under dagen. Blomsterkorten kommer utan förvarning i vilket typ av chattspel som helst, du måste ha köpt minst en bricka i det pågående spelet för att få svara.