Kampanjkalender

Missa inte veckans erbjudanden!

MÅNDAG–LÖRDAG

miljonlotteriet

Härlig insättningsbonus!

1. Sätt in ett valfritt belopp och du får 80 % tillbaka av oss!
2. Spela bingo och skrapa lotter för din insättning. 
3. När du spelat för din kontanta insättning får en bonus av oss!
4. Ex. Sätter du in 200 kronor och spela för dessa får du 160 kronor från oss.
5. Du kan göra detta en gång om dagen från måndag till lördag klockan 23.00.

Gör insättning >>  Spela bingo >>  Skrapa lotter >> 

Läs bonusvillkor >>

TISDAG

miljonlotteriet

Upplev världen samtidigt som du spelar bingo
Nu har du chansen att uppleva några av världens häftigaste städer och länder direkt i chatten. På tisdag från klockan 18.00 tar chattvärden med dig på en underhållande resa. Varje vecka blir det olika resmål och vi kommer sätta dina kunskaper om resmålet på prov. Läs mer om Resetipset här >>

Läs tävlingsvillkor >>

TORSDAG

miljonlotteriet

Chattkistan med Malin och Linda!
I denna roliga chattävling får du lära känna våra chattvärdar ännu lite mer! Lyckas du svara rätt på de klura frågorna som de ställer, så har du chansen att kamma hem valfria vinster ur vår vinstshop värda 240 kronor. Läs om Chattkistan >>

Läs tävlingsvillkor >>

LÖRDAG

Miljonlotteriet

Är du en mästare på serier?
Vår nya chattävling Serierundan är en kavalkad av serier med 300 kronor i potten! Lördagen blir bästa dagen i veckan med oss i bingochatten. Läs mer om Serierundan >>

Läs tävlingsvillkor >>

SÖNDAG

miljonlotteriet

Sommarkampanj - få 40 kronor extra!
Ingen sommar utan Sommarlovsbingo! På söndag får du 40 kronor extra att spela för när du spelat för 40 kronor kontant på Sommarlovsbingo, eller köper två Tjuganlotter. Ett härligt erbjudande som du inte vill missa. 

Läs bonusvillkor >> 

BONUSVILLKOR:

(Måndag-Lördag ): När du gör en kontant insättning så ger vi dig 80 % tillbaka i bonus. Om du t.ex. gör en insättning på 200 kronor får du 160 kronor i bonus efter att du spelat för din insättning. Lägsta insättningsbelopp är 100 kronor. Du kan få max 245 kronor i bonus vid en insättning. Bonusen utbetalas till din spelplånbok när du spelat upp din kontanta insättning på onlinespel. Kampanjen gäller mellan klockan 08:00 den 29 maj 2017 till klockan 23.00 den 3 juni 2017. Erbjudandet går att utnyttja en gång om dagen.

Tänk på! 
1. Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden. En överföring från vinstkontot till spelplånboken räknas inte som en insättning. 
2. Tänk på att du får din bonus först efter att du har spelat för din kontanta insättning, senast klockan 23.00 den 3 juni 2017. Dina spelköp betalas i första hand med bonus och därefter kontanta medel. Observera att bonussumman endast är till för onlinespel, det vill säga du kan inte plocka ut den i varuvinster eller kontanter.
3. Ett dygn i vårt system räknas fram till klockan 02.00 på natten och har du gjort en insättning på ex. måndagen kan du tidigast göra nästa insättning tisdag klockan 02.00.

(Tisdag): Resetipset fungerar på samma sätt som en tipspromenad. Vår chattvärd ställer sex frågor om ett speciellt resmål, med tillhörande svarsalternativ. Du ska lista ut den rätta tipsraden, och när du hört den sjätte och sista frågan mejlar du in din tipsrad till mejladressen vinnare@miljonlotteriet.se. Tre stycken vinner 100 kr vardera att spela för.

(Torsdag): Chattkistan spelas på torsdagar mellan 18-20. Mailar du in rätt svar till vinnare@miljonlotteriet.se först, på fjärde eller sjunde plats så vinner du en valfri vara ur vår vinstshop för 240 kronor. Tänk på att du enbart får maila in en gång per person.

(Lördag): Mellan kl 18-20 kommer det komma 6 stycken frågor i bingochatten, dom kommer med 20 min mellanrum. Svaren är 1, X eller 2. När du har svar på alla frågorna mejlar du in din rad till vinnare@miljonlotteriet.se

(Söndag): När du köpt Tjuganlotter eller Sommarlovsbingo för 40 kronor med kontanter får du 40 kronor i bonus av oss. Bonusen får du automatiskt till din spelplånbok. Erbjudandet gäller en gång per person från den 4 juni klockan 08.00 till klockan 23.00.

Tänk på! 
1. Erbjudandet gäller endast vid köp med kontanter och kan inte kombineras med andra erbjudanden. 
2. Tänk på att du får din bonus först efter att du har skrapat Tjuganlotter eller spelat Sommarlovsbingo för 40 kronor kontant. Erbjudandet gäller en gång per produkt, du kan inte kombinera produkterna, tex spela Sommarlovsbingo för 20 kr och skrapa en Tjuganlott för 20 kr.  
3. Dina spelköp betalas i första hand med bonusbelopp och därefter kontanta medel.

En överföring från vinstkontot till spelplånboken räknas inte som kontanter.