Kampanjkalender

Missa inte veckans erbjudanden!

MÅNDAG–SÖNDAG

miljonlotteriet

Härlig insättningsbonus!

1. Sätt in ett valfritt belopp och du får 100 % tillbaka av oss!
2. Spela bingo och skrapa lotter för din insättning. 
3. När du spelat för din kontanta insättning får en bonus av oss!
4. Ex. Sätter du in 200 kronor och spela för dessa får du 200 kronor från oss.
5. Du kan göra detta en gång om dagen från måndag till söndag klockan 23.00.

Gör insättning >>  Spela bingo >>  Skrapa lotter >> 

Läs bonusvillkor >>

MÅNDAG - SÖNDAG

miljonlotteriet

Vi bjuder på en bricka!
Vårt somriga Sommarlovbingo med en fantastisk jackpott och där hela överskottet går till sommaraktiviteter för barn och unga. Denna vecka bjuder vi dig på en bricka, passa på att testa detta härliga bingo.

Klicka här för att få din bricka >>

Läs bonussvillkor >>

TISDAG

miljonlotteriet

Sverigerunda på tisdag!
Vi firar nationaldagen med en härlig tipspromenad! Häng med oss på en tipsrunda med Sverigerelaterade frågor och ha chansen att vinna en härligt vinst.

Läs mer om Sverigetipset här >>

Läs tävlingsvillkor >>

LÖRDAG

Miljonlotteriet

Extra glam på lördag!
Sätt guldkant på lördagen med oss i chatten! Det finns nämligen guldfrågor som är värda 50 kronor att spela för. De kommer när du minst anar det, så var beredd! Läs mer om guldfrågan >>

Läs tävlingsvillkor >>

SÖNDAG

miljonlotteriet

Kul med siffror i bingochatten!
Tänk att det kan vara så kul med siffror, i alla fall i vår bingochatt! Vi har en chattävling där det gäller att lösa siffergåtan som du får av chattvärden. Häng med i den spännande tävlingen och knäck koden! Läs mer om Sifferleken >>

Läs bonusvillkor >> 

BONUSVILLKOR:

(Måndag-Lördag ): När du gör en kontant insättning så ger vi dig 100 % tillbaka i bonus. Om du t.ex. gör en insättning på 200 kronor får du 200 kronor i bonus efter att du spelat för din insättning. Lägsta insättningsbelopp är 100 kronor. Du kan få max 245 kronor i bonus vid en insättning. Bonusen utbetalas till din spelplånbok när du spelat upp din kontanta insättning på onlinespel. Kampanjen gäller mellan klockan 08:00 den 5 juni 2017 till klockan 23.00 den 11 juni 2017. Erbjudandet går att utnyttja en gång om dagen.

Tänk på! 
1. Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden. En överföring från vinstkontot till spelplånboken räknas inte som en insättning. 
2. Tänk på att du får din bonus först efter att du har spelat för din kontanta insättning, senast klockan 08.00 den 12 juni 2017. Dina spelköp betalas i första hand med bonus och därefter kontanta medel. Observera att bonussumman endast är till för onlinespel, det vill säga du kan inte plocka ut den i varuvinster eller kontanter.
3. Ett dygn i vårt system räknas fram till klockan 02.00 på natten och har du gjort en insättning på ex. måndagen kan du tidigast göra nästa insättning tisdag klockan 02.00.

(Måndag-Söndag): Du får 20 kronor att spela Sommarlovbingo för. Erbjudandet gäller en gång mellan måndag 5 juni 08.00 till och med söndag 11 juni klockan 23.00. Du får dina 20 kronor som en bonus på din spelplånbok. 

(Tisdag): Sverigerundan fungerar på samma sätt som en tipspromenad. Vår chattvärd ställer sex Sverigerelaterade frågor, med tillhörande svarsalternativ. Du ska lista ut den rätta tipsraden, och när du hört den sjätte och sista frågan mejlar du in din tipsrad till mejladressen vinnare@miljonlotteriet.se. Tre stycken vinner en kalluftsfläkt värde 200 kr. 

(Lördag): Guldfrågan kommer i ett chattspel när du minst anar det i och är värd 50 kronor i bonus. Du kan vinna max en Guldfråga under ett chattvärdspass. Guldfrågan räknas in i de tre vinster du kan vinna under ett chattpass.

(Söndag): Vår chattvärd bjuder på 4 ledtrådar mellan klockan 18-20. Varje ledtråd ger en ingrediens och när du sedan tror dig veta vad den sexsiffriga koden är mejlar du vinnare@miljonlotteriet.se. Tre personer som skickar in rätt svar vinner 100 kronor i bonus. Du får endast gissa en gång.