Nya erbjudanden varje dag

Kampanjkalender

Missa inte veckans erbjudanden!

MÅNDAG–SÖNDAG

Midsommarbonus hos Miljonlotteriet

Festlig Midsommarbonus - vi dubblar din insättning!

1. Sätt in ett valfritt belopp och du får 100 % tillbaka av oss
2. Spela bingo och skrapa lotter för din insättning. 
3. När du spelat för din kontanta insättning får en bonus av oss!
4. Ex. Sätter du in 200 kronor och spela för dessa får du 200 kronor från oss.
5. Du kan göra detta en gång om dagen från måndag till söndag klockan 16.00.

Gör insättning >>  Spela bingo >>  Skrapa lotter >> 

Läs bonusvillkor >>

TISDAG

miljonlotteriet

Upplev världen samtidigt som du spelar bingo

Nu har du chansen att uppleva några av världens häftigaste städer och länder direkt i chatten. På tisdag från klockan 18.00 tar chattvärden med dig på en underhållande resa. Varje vecka blir det olika resmål och vi kommer sätta dina kunskaper om resmålet på prov. Läs mer om Resetipset här >>

Läs tävlingsvillkor >>

ONSDAG

miljonlotteriet

Kändistätt i chatten på onsdag!
Har du koll på kändisarna? På onsdag kan du använda alla dina kunskaper i chattävlingen Kändisjakten! Samtidigt som du spelar bingo får du kluriga frågor om en känd person finns det bonusar att hämta! Läs mer om kändisjakten här >>

Läs tävlingsvillkor >>

FREDAG

Midsommarfest hos Miljonlotteriet

Fira midsommar i vårt bingorum!
Årets längsta dag bjuder på så mycket mer än sill och potatis. I vårt bingorum dukar vi fram en buffé av bonusar och aktiviteter. Bland annat serveras ett somrigt midsommarkryss på fredag från klockan 9 till 11. Dessutom kommer våra chattvärdar att bjuda på varsin, hemlig midsommargåva. Sist, men absolut inte minst, kommer vi såklart att plocka sju sorters blommor i kvällens Midsommartävling. 

Kolla in Midsommartävlingen >>

LÖRDAG

Miljonlotteriet

Extra glam på lördag!
Sätt guldkant på lördagen med oss i chatten! Det finns nämligen guldfrågor som är värda 50 kronor att spela för. De kommer när du minst anar det, så var beredd! Läs mer om guldfrågan >>

Läs tävlingsvillkor >>

SÖNDAG

Miljonlotteriet bjuder på en skattjakten

Spela Skattjakten för 20 kr och få 10 kr i bonus - flera gånger om!
1. Köp Skattjakten för 20 kronor kontant
2. När du spelat klart Skattjakten får du 10 kr i bonus av oss
3. Du kan göra detta flera gånger om dagen från klockan 20.00 till klockan 23.00 söndagen den 25 juni

Läs bonusvillkor >>

BONUSVILLKOR:

(Måndag-Söndag ): När du gör en kontant insättning så ger vi dig 100 % tillbaka i bonus. Om du t.ex. gör en insättning på 200 kronor får du 200 kronor i bonus efter att du spelat för din insättning. Lägsta insättningsbelopp är 100 kronor. Du kan få max 245 kronor i bonus vid en insättning. Bonusen utbetalas till din spelplånbok när du spelat upp din kontanta insättning på onlinespel. Kampanjen gäller mellan klockan 08:00 den 19 juni 2017 till klockan 16.00 den 25 juni 2017. Erbjudandet går att utnyttja en gång om dagen.

Tänk på! 
1. Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden. En överföring från vinstkontot till spelplånboken räknas inte som en insättning. 
2. Tänk på att du får din bonus först efter att du har spelat för din kontanta insättning, senast klockan 20.00 den 25 juni 2017. Dina spelköp betalas i första hand med bonus och därefter kontanta medel. Observera att bonussumman endast är till för onlinespel, det vill säga du kan inte plocka ut den i varuvinster eller kontanter.
3. Ett dygn i vårt system räknas fram till klockan 02.00 på natten och har du gjort en insättning på ex. måndagen kan du tidigast göra nästa insättning tisdag klockan 02.00.

(Tisdag): Resetipset fungerar på samma sätt som en tipspromenad. Vår chattvärd ställer sex frågor om ett speciellt resmål, med tillhörande svarsalternativ. Du ska lista ut den rätta tipsraden, och när du hört den sjätte och sista frågan mejlar du in din tipsrad till mejladressen vinnare@miljonlotteriet.se. Tre stycken vinner 100 kr vardera att spela för.

(Onsdag) Kändisjakten spelas varje onsdag mellan klockan 18-20 spelar vi Kändisjakten i chatten. Ni får totalt 4 ledtrådar under jaktens gång och är du en av de fyra första som mejlar in rätt svar till vinnare@miljonlotteriet.se vinner du 100 kronor i bonus att spela för.

(Fredag): Midsommartävligen hålls i bingorum 1 från klockan 18 till 20. Ni får totalt sju ledtrådar under kvällen och är du en av de tre första som mejlar in rätt svar till vinnare@miljonlotteriet.se vinner du blomsterkort till ett värde av 200 kronor.

(Lördag): Guldfrågan kommer i ett chattspel när du minst anar det i och är värd 50 kronor i bonus. Du kan vinna max en Guldfråga under ett chattvärdspass. Guldfrågan räknas in i de tre vinster du kan vinna under ett chattpass.

(Söndag): När du köpt Skattjakten för 20 kronor med kontanter, får du 10 kronor i bonus av oss. Bonusen får du automatiskt till din spelplånbok. Erbjudandet gäller flera gånger per person från den 25 juni klockan 20.00 till klockan 23.00 den 25 juni.

Tänk på! 
1. Erbjudandet gäller endast vid köp med kontanter och kan inte kombineras med andra erbjudanden. 
2. Tänk på att du får din bonus först efter att du har spelat klart Skattjakten för 20 kronor kontant. Du kan max få 245 kr i bonus under en dag.
3. Dina spelköp betalas i första hand med bonusbelopp och därefter kontanta medel.

En överföring från vinstkontot till spelplånboken räknas inte som kontanter.