Nya erbjudanden varje dag

Kampanjkalender

Missa inte veckans erbjudanden!

MÅNDAG–SÖNDAG

insättningsbonus

Härlig bonus som kan stiga på söndag!
Denna vecka är bonusen lite speciell. Den startar på 80% men stiger nämligen till 100 % på söndag om Sverige tar medalj i Swedish match cup.

1. Sätt in ett valfritt belopp och du får 80 % tillbaka av oss
2. Spela bingo och skrapa lotter för din insättning. 
3. När du spelat för din kontanta insättning får en bonus av oss!
4. Ex. Sätter du in 200 kronor och spela för dessa får du 160 kronor från oss.
5. Du kan göra detta en gång om dagen från måndag till söndag klockan 23.00.

Gör insättning >>  Spela bingo >>  Skrapa lotter >> 

Läs bonusvillkor >>

ONSDAG

miljonlotteriet

Kändistätt i chatten på onsdag!
Har du koll på kändisarna? På onsdag kan du använda alla dina kunskaper i chattävlingen Kändisjakten! Samtidigt som du spelar bingo får du kluriga frågor om en känd person finns det bonusar att hämta! Läs mer om kändisjakten här >>

Läs tävlingsvillkor >>

 

LÖRDAG

seglarfest i bingochatten

Kasta loss i chatten!
Samtidigt som de seglar i Swedish match cup kastar vi loss i bingochatten! Passa på, för du har chansen att vinna härliga vinster under hela dagen. Skepp o hoj! Läs mer om tävlingen här >>

Läs tävlingsvillkor >>

BONUSVILLKOR:

(Måndag-Söndag): När du gör en kontant insättning så ger vi dig 80 % tillbaka i bonus. Om du t.ex. gör en insättning på 200 kronor får du 160 kronor i bonus efter att du spelat för din insättning. Lägsta insättningsbelopp är 100 kronor. Du kan få max 245 kronor i bonus vid en insättning. Bonusen utbetalas till din spelplånbok när du spelat upp din kontanta insättning på onlinespel. Kampanjen gäller mellan klockan 08:00 den 3 juli 2017 till klockan 23.00 den 8 juli 2017. Erbjudandet går att utnyttja en gång om dagen.
Om Sverige skulle ta medalj på Swedish match cup är insättningsbonusen 100% hela söndagen (9 juli) mellan klockan 08.00 - 23.00 och insättningen måste omsättas senast måndagen den 10 juli klockan 08.00.  

OBS! Denna veckan har vi en bonus måndag-lördag (80%) och en söndag (100%). Insättningarna som görs fram till lördag klockan 23.00 måste ha omsatts senast söndag den 9 juli klockan 08.00. Insättningen som görs under söndagen, senast klockan 23.00 måste omsättas senast måndag den 10 juli klockan 08.00

Tänk på! 
1. Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden. En överföring från vinstkontot till spelplånboken räknas inte som en insättning. 
2. Tänk på att du får din bonus först efter att du har spelat för din kontanta insättning, senast klockan 08.00 den 10 juli 2017. Dina spelköp betalas i första hand med bonus och därefter kontanta medel. Observera att bonussumman endast är till för onlinespel, det vill säga du kan inte plocka ut den i varuvinster eller kontanter.
3. Ett dygn i vårt system räknas fram till klockan 02.00 på natten och har du gjort en insättning på ex. måndagen kan du tidigast göra nästa insättning tisdag klockan 02.00.

(Onsdag) Kändisjakten spelas varje onsdag mellan klockan 18-20 spelar vi Kändisjakten i chatten. Ni får totalt 4 ledtrådar under jaktens gång och är du en av de fyra första som mejlar in rätt svar till vinnare@miljonlotteriet.se vinner du 100 kronor i bonus att spela för.

(Lördag): Under hela lördagen kommer strandhanddukar att tävlas ut i chatten genom chattspel med seglar-tema. Du kan vinna max en handduk. Vinsten skickas sedan hem via post.

Spela Skattjakten för 20 kr och få 10 kr i bonus - flera gånger om!
1. Köp Skattjakten för 20 kronor kontant
2. När du spelat klart Skattjakten får du 10 kr i bonus av oss
3. Du kan göra detta flera gånger om dagen från klockan 8.00 till klockan 23.00 söndagen den 25 juni