Nya erbjudanden varje dag

Kampanjkalender

Missa inte veckans erbjudanden!

MÅNDAG–SÖNDAG

insättningsbonus 70 procent

Hurra för semesterbonus!

1. Sätt in ett valfritt belopp och du får 70 % tillbaka av oss
2. Spela bingo och skrapa lotter för din insättning. 
3. När du spelat för din kontanta insättning får en bonus av oss!
4. Ex. Sätter du in 200 kronor och spela för dessa får du 140 kronor av oss.
5. Du kan göra detta en gång om dagen från måndag till söndag klockan 23.00.

Gör insättning >>  Spela bingo >>  Skrapa lotter >> 

Läs bonusvillkor >>

MÅNDAG-SÖNDAG

vi bjuder på två spel i skattjakten

Vi bjuder på Skattjakter!
Dags att kavla upp ärmarna och ta på dig pirathatten nu ska vi leta skatter i sanden! Vi bjuder dig på två spel i spännande Skattjakten! Klicka här för att få din bonus

Läs bonusvillkor >>

LÖRDAG

chattävling där du har chansen att vinna fina priser

Vilket härligt semesterställe är det vi söker? 
Vi åker på campingsemester i chatten och du kan vinna 100 kronor bonus att spela för. För att vinna behöver du lista ut vilken härlig sommarplats vi söker. Läs om BingoCamping>>

Läs tävlingsvillkor >>

SÖNDAG

tävla om extra bonus i chatten

Lista ut vilken sommarpärla vi söker!
Alla har vi våra semesterpärlor och i denna tävling gäller det att räkna ut vilken av dem som vår chattvärd har i åtanke! Under två timmar gäller det att samla ihop dina sex bokstäver som bildar din bonuskod. Alla med rätt bokstäver i koder vinner! Läs mer om Sommarpärlor här>>

Läs tävlingsvillkor>>

BONUSVILLKOR:

(Måndag-Söndag): När du gör en kontant insättning så ger vi dig 70 % tillbaka i bonus. Om du t.ex. gör en insättning på 200 kronor får du 140 kronor i bonus efter att du spelat för din insättning. Lägsta insättningsbelopp är 100 kronor. Du kan få max 245 kronor i bonus vid en insättning. Bonusen utbetalas till din spelplånbok när du spelat upp din kontanta insättning på onlinespel. Kampanjen gäller mellan klockan 08:00 den 17 juli 2017 till klockan 23.00 den 23 juli 2017. Erbjudandet går att utnyttja en gång om dagen.

Tänk på! 
1. Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden. En överföring från vinstkontot till spelplånboken räknas inte som en insättning. 
2. Tänk på att du får din bonus först efter att du har spelat för din kontanta insättning, senast klockan 08.00 den 24 juli 2017. Dina spelköp betalas i första hand med bonus och därefter kontanta medel. Observera att bonussumman endast är till för onlinespel, det vill säga du kan inte plocka ut den i varuvinster eller kontanter.
3. Ett dygn i vårt system räknas fram till klockan 02.00 på natten och har du gjort en insättning på ex. måndagen kan du tidigast göra nästa insättning tisdag klockan 02.00.

(Måndag-Söndag) Du får 10 kronor att spela Skattjakten för. Erbjudandet gäller en gång mellan måndag 17 juli 08.00 till och med söndag 23 juli klockan 23.00. Du får dina 10 kronor som en bonus på din spelplånbok.

(Lördag): Chattvärden presenterar kvällens semestermål och ställer ett antal kluriga frågor som alla handlar om platsen. Det är bara en bokstav från varje svar som behövs, och det är antingen den första eller sista. Du får inte frågorna i rätt ordning, utan chattvärden talar om vilken bokstav i ordningen du ska lista ut. När du tror att du har fått tag på rätt svar, skickar du in det till vinnare@miljonlotteriet.se. Tre personer vinner 100 kronor i bonus att spela för. 

(Söndag): Mellan 18-20 kommer chattvärden dela ut 6 stycken bokstäver som bildar en bonuskod. När du tror dig veta den rätta kombinationen av bokstäver, så klickar du på "Min sida" i menyn här till vänster och sedan klickar du på "Bonuskod". Mata in din bokstavskod där och du får en hemlig summa att spela för. Koden är aktiv från klockan 20:00 till 20:30. Alla som matar in rätt ord vinner. 

Spela Skattjakten för 20 kr och få 10 kr i bonus - flera gånger om!
1. Köp Skattjakten för 20 kronor kontant
2. När du spelat klart Skattjakten får du 10 kr i bonus av oss
3. Du kan göra detta flera gånger om dagen från klockan 8.00 till klockan 23.00 söndagen den 25 juni