Nya erbjudanden varje dag

Kampanjkalender

Missa inte veckans erbjudanden!

MÅNDAG–LÖRDAG

välkommen tillbaka ger dig extra att spela för

Extra solsken på semester!
1. Sätt in ett valfritt belopp och du får 100 % tillbaka av oss
2. Spela bingo och skrapa lotter för din insättning. 
3. När du spelat för din kontanta insättning får en bonus av oss!
4. Ex. Sätter du in 200 kronor och spela för dessa får du 200 kronor från oss.
5. Du kan göra detta en gång om dagen från måndag till lördag klockan 23.00.

Gör insättning >>  Spela bingo >>  Skrapa lotter >> 

Läs bonusvillkor >>

LÖRDAG

Vinn extra pengar att spela för i chatten

Vilket är utflyktsmålet?
I denna chattävling ska du lista ut vilket klassiskt svenskt utflyktsmål vi ska till! Var med och tävla om 100 kronor i bonus. Läs om Bingosemestertur>>

Läs tävlingsvillkor >>

SÖNDAG 

tävla om extra bonus i chatten

Lista ut vilken sommarpärla vi söker!
Alla har vi våra semesterpärlor och i denna tävling gäller det att räkna ut vilken av dem som vår chattvärd har i åtanke! Under två timmar gäller det att samla ihop dina sex bokstäver som bildar din bonuskod. Alla med rätt bokstäver i koder vinner! Läs mer om Sommarpärlor här>>

Läs bonusvillkor>>

SÖNDAG

Skrapa valfria lotter och få extra att spela för

Du får 50 kronor tillbaka!
Vilken söndag! När du skrapar valfria lotter för 100 kronor kontant så ger vi dig 50 kronor i bonus! Välj dina favoriter eller kanske testar du en ny lott? Oavsett är det härliga miljoner som de är laddade med! 

Läs bonusvillkor >>

BONUSVILLKOR:

(Måndag-Lördag): När du gör en kontant insättning så ger vi dig 100 % tillbaka i bonus. Om du t.ex. gör en insättning på 200 kronor får du 200 kronor i bonus efter att du spelat för din insättning. Lägsta insättningsbelopp är 100 kronor. Du kan få max 245 kronor i bonus vid en insättning. Bonusen utbetalas till din spelplånbok när du spelat upp din kontanta insättning på onlinespel. Kampanjen gäller mellan klockan 08:00 den 14 augusti 2017 till klockan 23.00 den 19 augusti 2017. Erbjudandet går att utnyttja en gång om dagen.

Tänk på! 
1. Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden. En överföring från vinstkontot till spelplånboken räknas inte som en insättning. 
2. Tänk på att du får din bonus först efter att du har spelat för din kontanta insättning, senast klockan 08.00 den 20 augusti 2017. Dina spelköp betalas i första hand med bonus och därefter kontanta medel. Observera att bonussumman endast är till för onlinespel, det vill säga du kan inte plocka ut den i varuvinster eller kontanter.
3. Ett dygn i vårt system räknas fram till klockan 02.00 på natten och har du gjort en insättning på ex. måndagen kan du tidigast göra nästa insättning tisdag klockan 02.00.

(Lördag): Chattvärden presenterar kvällens semestermål och ställer ett antal kluriga frågor som alla handlar om platsen. Det är bara en bokstav från varje svar som behövs, och det är antingen den första eller sista. Du får inte frågorna i rätt ordning, utan chattvärden talar om vilken bokstav i ordningen du ska lista ut. När du tror att du har fått tag på rätt svar, skickar du in det till vinnare@miljonlotteriet.se. Tre personer vinner 100 kronor i bonus att spela för. 

(Söndag): Mellan 18-20 kommer chattvärden dela ut 6 stycken bokstäver som bildar en bonuskod. När du tror dig veta den rätta kombinationen av bokstäver, så klickar du på "Min sida" i menyn här till vänster och sedan klickar du på "Bonuskod". Mata in din bokstavskod där och du får en hemlig summa att spela för. Koden är aktiv från klockan 20:00 till 20:30. Alla som matar in rätt ord vinner. 

Spela Skattjakten för 20 kr och få 10 kr i bonus - flera gånger om!
1. Köp Skattjakten för 20 kronor kontant
2. När du spelat klart Skattjakten får du 10 kr i bonus av oss
3. Du kan göra detta flera gånger om dagen från klockan 8.00 till klockan 23.00 söndagen den 25 juni
(Söndag): När du skrapat valfria lotter för 100 kronor kontant, får du 50 kronor i bonus av oss. Bonusen får du automatiskt till din spelplånbok. Erbjudandet gäller flera gånger per person från den 20 augusti klockan 08.00 till klockan 23.00.

Tänk på! 
1. Erbjudandet gäller endast vid köp med kontanter och kan inte kombineras med andra erbjudanden. 
2. Tänk på att du får din bonus först efter att du har spelat klart för 100 kronor kontant. Du kan max få 245 kr i bonus under en dag.
3. Dina spelköp betalas i första hand med bonusbelopp och därefter kontanta medel.
4. Skattjakten räknas inte som en skrapott utan som övriga Onlinespel.

En överföring från vinstkontot till spelplånboken räknas inte som kontanter.