Nya erbjudanden varje dag

Kampanjkalender

Missa inte veckans erbjudanden!

TORSDAG–LÖRDAG

insättningsbonus som ger dig mer att spela för

Förgyller augusti med härlig bonus!
1. Sätt in ett valfritt belopp och du får 100% tillbaka av oss
2. Spela bingo och skrapa lotter för din insättning. 
3. När du spelat för din kontanta insättning får en bonus av oss!
4. Ex. Sätter du in 200 kronor och spela för dessa får du 200 kronor från oss.
5. Du kan göra detta en gång om dagen från måndag till lördag klockan 23.00.

Gör insättning >>  Spela bingo >>  Skrapa lotter >> 

Läs bonusvillkor >>

TISDAG

miljonlotteriet

Upplev världen samtidigt som du spelar bingo

Nu har du chansen att uppleva några av världens häftigaste städer och länder direkt i chatten. På tisdag från klockan 18.00 tar chattvärden med dig på en underhållande resa. Varje vecka blir det olika resmål och vi kommer sätta dina kunskaper om resmålet på prov. Läs mer om Resetipset här >>

Läs tävlingsvillkor >>

FREDAG

chattävling bingokrysset

Bingokryssa i chatten!
Fredagar är fortfarande bästa kryssdagen för då är det bingokryss två gånger! Det är härlig gemenskap i bingochatten och dessutom kan du vinna bonus att spela för. Hoppas vi ses mellan 9-11 och 18-20.  Kolla in Bingokrysset >>

Läs bonusvillkor>>

SÖNDAG

vi bjuder på två spel i skattjakten

Spela för 30 kr och få 10 kronor tillbaka - flera gånger om!
1. Köp Skattjakten för 30 kronor kontant
2. När du spelat klart Skattjakten får du 10 kr i bonus av oss
3. Du kan göra detta flera gånger om dagen från klockan 20.00 till klockan 23.00 söndagen den 27 augusti


Läs bonusvillkor >>

BONUSVILLKOR:

(Måndag-Lördag): När du gör en kontant insättning så ger vi dig 100% tillbaka i bonus. Om du t.ex. gör en insättning på 200 kronor får du 200 kronor i bonus efter att du spelat för din insättning. Lägsta insättningsbelopp är 100 kronor. Du kan få max 245 kronor i bonus vid en insättning. Bonusen utbetalas till din spelplånbok när du spelat upp din kontanta insättning på onlinespel. Kampanjen gäller mellan klockan 12:00 den 24 augusti 2017 till klockan 23.00 den 26 augusti 2017. Erbjudandet går att utnyttja en gång om dagen.

Tänk på! 
1. Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden. En överföring från vinstkontot till spelplånboken räknas inte som en insättning. 
2. Tänk på att du får din bonus först efter att du har spelat för din kontanta insättning, senast klockan 08.00 den 27 augusti 2017. Dina spelköp betalas i första hand med bonus och därefter kontanta medel. Observera att bonussumman endast är till för onlinespel, det vill säga du kan inte plocka ut den i varuvinster eller kontanter.
3. Ett dygn i vårt system räknas fram till klockan 02.00 på natten och har du gjort en insättning på ex. måndagen kan du tidigast göra nästa insättning tisdag klockan 02.00.

(Tisdag): Resetipset fungerar på samma sätt som en tipspromenad. Vår chattvärd ställer sex frågor om ett speciellt resmål, med tillhörande svarsalternativ. Du ska lista ut den rätta tipsraden, och när du hört den sjätte och sista frågan mejlar du in din tipsrad till mejladressen vinnare@miljonlotteriet.se. Tre stycken vinner 100 kr vardera att spela för. 

(Fredag): Bingokrysset spelas två gånger på fredag, mellan klockan 09.00-11.00 samt klockan 18.00-20.00. Varje halvtimme får du en fråga vars svar ska in i korsordet som du hittar här >>. Vi är ute efter det ordet som bildas i de rosamarkerade rutorna, och när du tror dig ha det rätta svaret mejlar du in det till oss på adressen vinnare@miljonlotteriet.se. Tänk på att frågorna ställs i oordning! Tre personer som skickar in rätt svar vinner 80 kronor i bonus. 

Spela Skattjakten för 20 kr och få 10 kr i bonus - flera gånger om!
1. Köp Skattjakten för 20 kronor kontant
2. När du spelat klart Skattjakten får du 10 kr i bonus av oss
3. Du kan göra detta flera gånger om dagen från klockan 8.00 till klockan 23.00 söndagen den 25 juni
(Söndag): När du spelat Skattjakten för 30 kronor kontant, får du 10 kronor i bonus av oss. Bonusen får du automatiskt till din spelplånbok. Erbjudandet gäller flera gånger per person från den 27 augusti klockan 08.00 till klockan 23.00.

Tänk på! 
1. Erbjudandet gäller endast vid köp med kontanter och kan inte kombineras med andra erbjudanden. 
2. Tänk på att du får din bonus först efter att du har spelat klart för 100 kronor kontant. Du kan max få 245 kr i bonus under en dag.
3. Dina spelköp betalas i första hand med bonusbelopp och därefter kontanta medel.

En överföring från vinstkontot till spelplånboken räknas inte som kontanter.