Nya erbjudanden varje dag

Kampanjkalender

Missa inte veckans erbjudanden!

MÅNDAG–TISDAG

spela för 100 kr få 50 kronor extra

Du får 50 kronor extra!
Spela valfria spel för 100 kronor (gäller kontant, bonuspengar och vinstvärde) så får du 50 kronor extra av oss att spela för! Du missar väl inte att bingojackpottarna är rekordhöga och att det finns miljoner i potten på lotterna. Vilken start på veckan! 
Läs bonusvillkor >>

ONSDAG-SÖNDAG

insättningsbonus ger dig extra att spela bingo för

Förgyll veckan med insättningsbonus!
1. Sätt in ett valfritt belopp och du får 100% tillbaka av oss
2. Spela bingo och skrapa lotter för din insättning. 
3. När du spelat för din kontanta insättning får en bonus av oss!
4. Ex. Sätter du in 200 kronor och spela för dessa får du 200 kronor från oss.
5. Du kan göra detta en gång om dagen från onsdag till söndag klockan 23.00.

Gör insättning >>  Spela bingo >>  Skrapa lotter >> 

Läs bonusvillkor >>

FREDAG

miljonlotteriet

Bingokryssa i chatten!
Fredagar är fortfarande bästa kryssdagen för då är det bingokryss två gånger! Det är härlig gemenskap i bingochatten och dessutom kan du vinna bonus att spela för. Hoppas vi ses mellan 9-11 och 18-20.  Kolla in Bingokrysset >>

Läs bonusvillkor>>

SÖNDAG

miljonlotteriet

Kul med siffror i bingochatten!
Tänk att det kan vara så kul med siffror, i alla fall i vår bingochatt! Vi har en chattävling där det gäller att lösa siffergåtan som du får av chattvärden. Häng med i den spännande tävlingen och knäck koden! Läs mer om Sifferleken >>

Läs tävlingsvillkor >>

BONUSVILLKOR:

(Måndag-Onsdag): Gäller 09.30 4 september till 23.00 5 september. När du spelat för 100 kronor får du 50 kronor i bonus av oss. Bonusen får du automatiskt till din spelplånbok. Gäller en gång per peron per dag. 

Tänk på! 
1. Erbjudandet gäller vid köp med kontanter, vinstkonto och bonus. Kan inte kombineras med andra erbjudanden. 
2. Tänk på att du får din bonus först efter att du har spelat klart för 100 kronor kontant, bonuspengar eller vinstvärde.
3. Dina spelköp betalas i första hand med bonusbelopp och därefter kontanta medel.

(Onsdag-Söndag): När du gör en kontant insättning så ger vi dig 100% tillbaka i bonus. Om du t.ex. gör en insättning på 200 kronor får du 200 kronor i bonus efter att du spelat för din insättning. Lägsta insättningsbelopp är 100 kronor. Du kan få max 245 kronor i bonus vid en insättning. Bonusen utbetalas till din spelplånbok när du spelat upp din kontanta insättning på onlinespel. Kampanjen gäller mellan klockan 08:00 den 6 september 2017 till klockan 23.00 den 10 september 2017. Erbjudandet går att utnyttja en gång om dagen.

Tänk på! 
1. Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden. En överföring från vinstkontot till spelplånboken räknas inte som en insättning. 
2. Tänk på att du får din bonus först efter att du har spelat för din kontanta insättning, senast klockan 08.00 den 11 september 2017. Dina spelköp betalas i första hand med bonus och därefter kontanta medel. Observera att bonussumman endast är till för onlinespel, det vill säga du kan inte plocka ut den i varuvinster eller kontanter.
3. Ett dygn i vårt system räknas fram till klockan 02.00 på natten och har du gjort en insättning på ex. måndagen kan du tidigast göra nästa insättning tisdag klockan 02.00.

(Fredag): (Fredag): Bingokrysset spelas två gånger på fredag, mellan klockan 09.00-11.00 samt klockan 18.00-20.00. Varje halvtimme får du en fråga vars svar ska in i korsordet som du hittar här >>. Vi är ute efter det ordet som bildas i de rosamarkerade rutorna, och när du tror dig ha det rätta svaret mejlar du in det till oss på adressen vinnare@miljonlotteriet.se. Tänk på att frågorna ställs i oordning! Tre personer som skickar in rätt svar vinner 80 kronor i bonus.

Spela Skattjakten för 20 kr och få 10 kr i bonus - flera gånger om!
1. Köp Skattjakten för 20 kronor kontant
2. När du spelat klart Skattjakten får du 10 kr i bonus av oss
3. Du kan göra detta flera gånger om dagen från klockan 8.00 till klockan 23.00 söndagen den 25 juni
(Söndag): Vår chattvärd bjuder på 4 ledtrådar mellan klockan 18-20. Varje ledtråd leder till en siffra som ger dig en sexsiffrig kod. När du sedan tror dig veta vad koden är mejlar du vinnare@miljonlotteriet.se. Tre personer som skickar in rätt svar vinner 100 kronor i bonus. Du får endast gissa en gång