Nya erbjudanden varje dag

Kampanjkalender

Missa inte veckans erbjudanden!

MÅNDAG–ONSDAG

skrapa lotter få extra att spela för

Du får 40 kronor extra av oss!
Skrapa lotter för 40 kronor så ger vi dig 40 kronor extra att spela för! (gäller ej Skattjakten). Det finns många lotter att välja mellan, hitta din favorit redan idag!

Läs bonusvillkor >>

TORSDAG-SÖNDAG

vi bjuder dig på valfri lott

Vi bjuder på en lott! 

Du vet väl att vi har många roliga lotter att testa? Nu får du 20 kronor av oss, så du kan skrapa en och ha chans på miljonerna! 
Klicka här för att få din bonus >>

Läs bonusvillkor >>

TORSDAG-SÖNDAG

insättningsbonus ger dig extra att spela bingo för

Förgyll veckan med insättningsbonus!
1. Sätt in ett valfritt belopp och du får 100% tillbaka av oss
2. Spela bingo och skrapa lotter för din insättning. 
3. När du spelat för din kontanta insättning får en bonus av oss!
4. Ex. Sätter du in 200 kronor och spela för dessa får du 200 kronor från oss.
5. Du kan göra detta en gång om dagen från torsdag till söndag klockan 23.00.

Gör insättning >>  Spela bingo >>  Skrapa lotter >> 

Läs bonusvillkor >>

SÖNDAG

miljonlotteriet

Kul med siffror i bingochatten!
Tänk att det kan vara så kul med siffror, i alla fall i vår bingochatt! Vi har en chattävling där det gäller att lösa siffergåtan som du får av chattvärden. Häng med i den spännande tävlingen och knäck koden! Läs mer om Sifferleken >>

Läs tävlingsvillkor >>

BONUSVILLKOR:

(Måndag-Onsdag): När du skrapat lotter (ej Skattjakten) för 40 kronor kontant, får du 40 kronor i bonus av oss. Bonusen får du automatiskt till din spelplånbok. Erbjudandet gäller flera gånger per person från måndag den 11 september klockan 08.00 till onsdag den 13 september klockan 23.00.

Tänk på! 
1. Erbjudandet gäller endast vid köp med kontanter och kan inte kombineras med andra erbjudanden. 
2. Tänk på att du får din bonus först efter att du har skrapat lotter (ej skattjakten) för 40 kronor kontant. Du kan max få 245 kr i bonus under en dag.
3. Dina spelköp betalas i första hand med bonusbelopp och därefter kontanta medel.

En överföring från vinstkontot till spelplånboken räknas inte som kontanter.

(Torsdag-Söndag): Du får en lott, värde 20 kr, av oss. Lotten får du som en bonus till din spelplånbok. Erbjudandet gäller mellan den 14 september klockan 08.00 till söndag den 17 september 23.00. 

(Torsdag-Söndag): När du gör en kontant insättning så ger vi dig 100% tillbaka i bonus. Om du t.ex. gör en insättning på 200 kronor får du 200 kronor i bonus efter att du spelat för din insättning. Lägsta insättningsbelopp är 100 kronor. Du kan få max 245 kronor i bonus vid en insättning. Bonusen utbetalas till din spelplånbok när du spelat upp din kontanta insättning på onlinespel. Kampanjen gäller mellan klockan 08:00 den 14 september 2017 till klockan 23.00 den 17 september 2017. Erbjudandet går att utnyttja en gång om dagen.

Tänk på! 
1. Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden. En överföring från vinstkontot till spelplånboken räknas inte som en insättning. 
2. Tänk på att du får din bonus först efter att du har spelat för din kontanta insättning, senast klockan 08.00 den 18 september 2017. Dina spelköp betalas i första hand med bonus och därefter kontanta medel. Observera att bonussumman endast är till för onlinespel, det vill säga du kan inte plocka ut den i varuvinster eller kontanter.
3. Ett dygn i vårt system räknas fram till klockan 02.00 på natten och har du gjort en insättning på ex. måndagen kan du tidigast göra nästa insättning tisdag klockan 02.00.

Spela Skattjakten för 20 kr och få 10 kr i bonus - flera gånger om!
1. Köp Skattjakten för 20 kronor kontant
2. När du spelat klart Skattjakten får du 10 kr i bonus av oss
3. Du kan göra detta flera gånger om dagen från klockan 8.00 till klockan 23.00 söndagen den 25 juni
(Söndag): Vår chattvärd bjuder på 4 ledtrådar mellan klockan 18-20. Varje ledtråd leder till en siffra som ger dig en sexsiffrig kod. När du sedan tror dig veta vad koden är mejlar du vinnare@miljonlotteriet.se. Tre personer som skickar in rätt svar vinner 100 kronor i bonus. Du får endast gissa en gång