Nya erbjudanden varje dag

Kampanjkalender

Missa inte veckans erbjudanden!

MÅNDAG–SÖNDAG

spela bingo eller skrapa lott för insättningsbonus

Vi dubblar din insättning
Hösten är här på allvar och därför vill vi passa på att dela ut en värmande höstbonus. Sätt in ett valfritt belopp och du får 100% tillbaka av oss när du skrapat lotter eller spelat bingo för din insättning. Erbjudandet gäller från klockan 08.00 på måndag till klockan 23.00 på söndag.

Gör insättning >>  Skrapa lotter >>  Spela bingo >>  

Läs bonusvillkor >>

TORSDAGSÖNDAG

vi bjuder på skraplott eller bingospel

Vi bjuder på ett valfritt spel!
Har du en favoritlott eller kanske ditt bästa bingospel? Just nu får du 20 kronor av oss att spela vilket spel du vill för! Ta chansen att skrapa fram miljoner eller satsa på någon av de höga bingojackpotarna. 

Klicka här för att få din bonus >>

Läs bonusvillkor >>

BONUSVILLKOR:

(Måndag-Söndag): När du gör en kontant insättning så ger vi dig 100% tillbaka i bonus. Om du t.ex. gör en insättning på 200 kronor får du 200 kronor i bonus efter att du spelat för din insättning. Lägsta insättningsbelopp är 100 kronor. Du kan få max 245 kronor i bonus vid en insättning. Bonusen utbetalas till din spelplånbok när du spelat upp din kontanta insättning på onlinespel. Kampanjen gäller mellan klockan 08:00 den 25 september 2017 till klockan 23.00 den 1 oktober 2017. Erbjudandet går att utnyttja en gång om dagen.

Tänk på! 
1. Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden. En överföring från vinstkontot till spelplånboken räknas inte som en insättning. 
2. Tänk på att du får din bonus först efter att du har spelat för din kontanta insättning, senast klockan 08.00 den 2 oktober. Dina spelköp betalas i första hand med bonus och därefter kontanta medel. Observera att bonussumman endast är till för onlinespel, det vill säga du kan inte plocka ut den i varuvinster eller kontanter.
3. Ett dygn i vårt system räknas fram till klockan 02.00 på natten och har du gjort en insättning på ex. måndagen kan du tidigast göra nästa insättning tisdag klockan 02.00.

En överföring från vinstkontot till spelplånboken räknas inte som kontanter.

(Torsdag-Söndag): Du får en bricka Höstbingo, värde 20 kr, av oss. Spelet får du som en bonus till din spelplånbok. Erbjudandet gäller mellan den 28 september klockan 08.00 till söndag den 1 oktober 23.00. 

Spela Skattjakten för 20 kr och få 10 kr i bonus - flera gånger om!
1. Köp Skattjakten för 20 kronor kontant
2. När du spelat klart Skattjakten får du 10 kr i bonus av oss
3. Du kan göra detta flera gånger om dagen från klockan 8.00 till klockan 23.00 söndagen den 25 juni