Nya erbjudanden varje dag

Kampanjkalender

Missa inte veckans erbjudanden!

MÅNDAG–ONSDAG

 
 
 
 
 
 
 
 

 insättningsbonus hos Miljonlotetriet

Vi ger dig 100 kronor extra att spela för!
Vi är helt hundra på att veckan får den bästa starten med en extra hundring att spela för. Just därför får du 100 kronor i bonus utav oss när du satt in och spelat för 200 kronor kontant. Ha så kul och lycka till! 

Gör insättning >>  Skrapa lotter >>  Spela bingo >>  

Läs bonusvillkor >>

TORSDAG–SÖNDAG

Du får extra att spela för hos Miljonlotteriet 

Du får 50 kronor i bonus!
Det finns mycket att se fram emot i slutet av veckan. Fredagsmys och helg till exempel. Och 50 kronor i bonus. När du spelat för 100 kronor kontant får du nämligen 50 kronor extra att spela för. Tänk vad roligt det kan bli!

Gör insättning >>  Skrapa lotter >>  Spela bingo >>  

Läs bonusvillkor >>

LÖRDAG

tävla i chatten på chokladens dag hos Miljonlotteriet

Vinn choklad i chatten!
En stund i bingorummet är alltid förknippat med njutning, på lördag är det dock mer njutbart än någonsin. Då passar vi på att fira en av årets bästa dagar i chatten - chokladens dag! Att denna läckerbit älskas utav de flesta människor är ingen nyhet, att den dessutom anses ha positiva effekter på hälsan gör oss väldigt sugna på att dela ut lite chokladvinster. Kom in i chatten om du är hungrar efter choklad!

Spela bingo >> 

Läs bonusvillkor >>

SÖNDAG

vinn blomster i bingo chatten hos miljonlotteriet

Vi firar fars dag med blomster!
Det spelar egentligen ingen roll vilken titel du har. Mamma, pappa eller kanske ingen alls? För oss är du betydelsefull oavsett och det vill vi fira! Därför kommer vi att tävla ut mängder av blomstervinster, innehållande blomsterkort till ett värde av 80 kronor, under hela dagen. Kom in i chatten om du vill ha chans till blomster eller bara vill känna dig speciell en stund!

Spela bingo >>

Läs bonusvillkor >>

MISSA INTE!

köp vit jul etiketten online nu

Årets julklapp är här!
Vit jul-etiketten är en lott som också är en julklappsetikett på samma gång. På Vit jul-etiketten man man skrapa fram 500 000 kronor, det är extra spänning vid julklappsöppnandet! 
Beställ dina etiketter här >>

KAMPANJVILLKOR:

(Måndag-Onsdag): En 50% bonus, när du exempelvis gör en kontant insättning på 200 kronor så får du 100 kronor i bonus. Bonusen utbetalas till din spelplånbok när du spelat upp din kontanta insättning på onlinespel. Kampanjen gäller mellan klockan 08:00 den 6 november 2017 till klockan 23.00 den 8 november 2017. Erbjudandet går att utnyttja en gång per person under kampanjperioden.

Tänk på! 
1. Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden. En överföring från vinstkontot till spelplånboken räknas inte som en insättning. 
2.Tänk på att du får din bonus först efter att du har spelat för din kontanta insättning, senast klockan 08.00 den 9 november 2017. Dina spelköp betalas i första hand med bonus och därefter kontanta medel. Observera att bonussumman endast är till för onlinespel, det vill säga du kan inte plocka ut den i varuvinster eller kontanter.
3. Du kan få maximalt 225kr i bonus.

(Torsdag-Söndag): När du köpt valfria spel för 100 kronor med kontanter, får du 50 kronor i bonus av oss. Bonusen får du automatiskt till din spelplånbok. Erbjudandet gäller en gång per person under hela kampanjperioden, från den 9 november klockan 08.00 till klockan 23.00 den 12 november.

Tänk på! 
1. Erbjudandet gäller endast vid köp med kontanter och kan inte kombineras med andra erbjudanden. 
2. Tänk på att du får din bonus först efter att du har spelat klart för 100 kronor kontant. 
3. Dina spelköp betalas i första hand med bonusbelopp och därefter kontanta medel.

En överföring från vinstkontot till spelplånboken räknas inte som kontanter.

(Lördag): En chokladfråga kan dyka upp när som helst och chattvärden kommer inte att förvarna innan. För att vinna behöver du vara först med att svara rätt på frågan samt ha minst en köpt bricka i det pågående bingospelet. Du kan vinna max en chokladvinst under ett dagen. Chokladfrågan räknas in som en av de tre vinster du kan vinna under ett chattpass. Chokladvinsten skickas hem till dig vecka 46.

(Söndag): För att du ska vinna blomsterkort till ett värde av 80 kronor behöver du vara först med att svara rätt på en far-fråga. En far-fråga är ett speciellt och unikt chattspel som endast spelas under fars dag där du ska lista ut vilket ord chattvärden söker. Du kan vinna max en blomstervinst under ett dagen och den räknas in som en av de tre vinster du kan vinna under ett chattpass. Blomsterkorten skickas hem till dig vecka 46.