Nya erbjudanden varje dag

Kampanjkalender

Missa inte veckans erbjudanden!

MÅNDAG–ONSDAG

 
 
 
 
 
 
 
 

 spela bingo eller skrapa lotter och få bonus att spela för hos miljonlotteriet

Vi ger dig 100 kronor extra att spela för!
Vi är helt hundra på att veckan får den bästa starten med en extra hundring att spela för. Just därför får du 100 kronor i bonus utav oss när du satt in och spelat för 200 kronor kontant. Ha så kul och lycka till! 

Gör insättning >>  Skrapa lotter >>  Spela bingo >>  

Läs bonusvillkor >>

TORSDAG-SÖNDAG

Du får 50 % bonus på Miljonlotteriet

Spela för 80 kr få 40 kr i bonus!
Härligt med 50 % extra att spela för! Du får 40 kronor när du spelat för 80 kronor kontant. 

Gör insättning >>  Skrapa lotter >>  Spela bingo >>  

Läs bonusvillkor >>

SÖNDAG

spela bingo och vinn fina priser i bingochatten

Ikväll är chattvärden extra generös och kommer att dela ut badrumsmattor. Det gäller att vara snabbast med rätt svar i chatten för att kamma hem en badrumsmatta från Borås Cotton värd 240 kronor! Ni hittar badrumsmattan här>>

Läs bonusvillkor >>

MISSA INTE!

köp vit jul etiketten online nu

Årets julklapp är här!
Vit jul-etiketten är en lott som också är en julklappsetikett på samma gång. På Vit jul-etiketten man man skrapa fram 500 000 kronor, det är extra spänning vid julklappsöppnandet! 
Beställ dina etiketter här >>

KAMPANJVILLKOR:

(Måndag-Onsdag): En 50% bonus, när du exempelvis gör en kontant insättning på 200 kronor så får du 100 kronor i bonus. Bonusen utbetalas till din spelplånbok när du spelat upp din kontanta insättning på onlinespel. Kampanjen gäller mellan klockan 08:00 den 13 november 2017 till klockan 23.00 den 15 november 2017. Erbjudandet går att utnyttja en gång per person under kampanjperioden.

Tänk på! 
1. Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden. En överföring från vinstkontot till spelplånboken räknas inte som en insättning. 
2.Tänk på att du får din bonus först efter att du har spelat för din kontanta insättning, senast klockan 08.00 den 16 november 2017. Dina spelköp betalas i första hand med bonus och därefter kontanta medel. Observera att bonussumman endast är till för onlinespel, det vill säga du kan inte plocka ut den i varuvinster eller kontanter.
3. Du kan få maximalt 225 kronor i bonus.

(Torsdag-Söndag): När du köpt valfria spel för 80 kronor med kontanter, får du 40 kronor i bonus av oss. Bonusen får du automatiskt till din spelplånbok. Erbjudandet gäller en gång per person per dag, från den 16 november klockan 08.00 till klockan 23.00 den 19 november.

Tänk på! 
1. Erbjudandet gäller endast vid köp med kontanter och kan inte kombineras med andra erbjudanden. 
2. Tänk på att du får din bonus först efter att du har spelat klart för 80 kronor kontant. 
3. Dina spelköp betalas i första hand med bonusbelopp och därefter kontanta medel.

En överföring från vinstkontot till spelplånboken räknas inte som kontanter.

(Söndag): En badrumsmatta vinner du i ett chattspel som kan dyka upp när som helst mellan kl 18.00-22.00. För att vinna behöver du vara först med att svara rätt på frågan samt ha minst en köpt bricka i det pågående bingospelet. Du kan vinna max en badrumsmatta under ett dagen. En badrumsmatta-fråga räknas in som en av de tre vinster du kan vinna under ett chattpass. Badrumsmattan skickas hem till dig vecka 47.