Nya erbjudanden varje dag

Veckans erbjudanden

Missa inte veckans erbjudanden!

MÅNDAG

 
 
 
 
 
 
 
 

 spela bingo eller skrapa lotter du får bonus

Du får 50 kronor extra att spela för!
Det finns mycket som snurrar i huvudet efter en storvinst. Men för att storvinsten ska bli verklighet måste du första ta ett varv bland våra roliga lotter. Eller bingospel. Just i dag virvlar 50 kronor i bonus in i din spelplånbok när du spelat för 100 kronor kontant. Lycka till!

Gör insättning >>  Skrapa lotter >>  Spela bingo >>  

Läs bonusvillkor >>

ONSDAG-SÖNDAG

 Miljonlotteriet Vinterbonus

Låt en bonus halka in i spelplånboken! 
Föredrar du bingobollar framför snöbollar? Känns lottskrap mer lockande än isskrap? I så fall tycker vi att du ska stanna inne i värmen och roa dig med vår Vinterbonus! Med den får du 100 % tillbaka på en insättning. Ha så kul!

Gör insättning >>  Skrapa lotter >>  Spela bingo >>  

Läs bonusvillkor >>

ONSDAG-FREDAG

 Miljonlotteriet Julstök i bingorummet

Julstök i bingorummet
Nu är det jul igen! Men innan julen blir så där strålande vacker behöver vi ägna oss åt julstök. Det ska pysslas, rimmas och bakas – i bingorummet. Bingorummets julstök pågår hela december och du har chans att vinna allt från julpynt och lotter, till julklappar och bonus.

Läs mer om vårt julstök här >>

KAMPANJVILLKOR:

(Måndag): Bonussnurran
När du köpt valfria spel för 100 kronor med kontanter, får du 50 kronor i bonus av oss. Bonusen får du automatiskt till din spelplånbok. Erbjudandet gäller en gång per person från den 4 december klockan 08.00 till klockan 23.00 den 4 december.

Tänk på! 
1. Erbjudandet gäller endast vid köp med kontanter och kan inte kombineras med andra erbjudanden. 
2. Tänk på att du får din bonus först efter att du har spelat klart för 100 kronor kontant. Du kan max få 225 kronor i bonus under en dag.
3. Dina spelköp betalas i första hand med bonusbelopp och därefter kontanta medel.

En överföring från vinstkontot till spelplånboken räknas inte som kontanter.

(Onsdag-söndag) Vinterbonus
Du får 100 % tillbaka på en insättning. Om du till exempel gör en insättning på 200 kronor, får du 200 kronor i bonus utav oss. Bonusen utbetalas till din spelplånbok när du spelat upp din kontanta insättning på onlinespel. Kampanjen gäller från klockan 8:00 den 6 december till klockan 23:00 söndagen den 10 december. Erbjudandet går att utnyttja en gång per person per dag. För att få din bonus behöver du ha omsatt din insättning senast klockan 08:00 måndagen den 11 december.

Tänk på! 
1.Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden. En överföring från vinstkontot till spelplånboken räknas inte som en insättning. 
2.Tänk på att du får din bonus först efter att du har spelat för din kontanta insättning, senast klockan 08:00 den 11 december 2017. Dina spelköp betalas i första hand med bonus och därefter kontanta medel. Observera att bonussumman endast är till för onlinespel, det vill säga du kan inte plocka ut den i varuvinster eller kontanter.
3. Du kan få maximalt 225 kronor i bonus.
4. Ett nytt dygn räknas från klockan 01.00 i vårt system.