Nya erbjudanden varje dag

Veckans erbjudanden

Missa inte veckans erbjudanden!

MÅNDAG- TISDAG

 
 
 
 
 
 
 
 

 Miljonlotteriet 50 procent

Bra glid på bonusar
Varför vara ute och pulsa i djup snö, när spänningen pulserar på Miljonlotteriet? Varför slira runt ute, när du kan lira inne? Varje gång du spelat för din insättning får du 50 % tillbaka utav oss. På så sätt kan du hålla dig inne i värmen länge!

Gör insättning >>  Skrapa lotter >>  Spela bingo >>  

Läs bonusvillkor >>

ONSDAG-LÖRDAG

 Miljonlotteriet Decemberbonus

En lysande insättningsbonus
Mörka december kan med fördel ljusas upp med snö och tända ljus. Och bonus. För tack vare vår Decemberbonus känns inte din spelplånbok mörk när den nästan är tom, tvärtom – den ljusnar. Gör en insättning och spela vad du vill för den, så får du tillbaka varenda krona (upp till 225 kronor). Vilken lysande idé!

Gör insättning >>  Skrapa lotter >>  Spela bingo >>  

Läs bonusvillkor >>

HELA DECEMBER

 Miljonlotteriet Julstök i bingorummet

Julstök i bingorummet
Nu är det jul igen! Men innan julen blir så där strålande vacker behöver vi ägna oss åt julstök. Det ska pysslas, rimmas och bakas – i bingorummet. Bingorummets julstök pågår hela december och du har chans att vinna allt från julpynt och lotter, till julklappar och bonus.

Läs mer om vårt julstök här >>

KAMPANJVILLKOR:

(Måndag-tisdag): 50% tillbaka på en insättning
När du gjort en insättning och köpt valfria spel för den, får du tillbaka 50 % av din insättning i bonus av oss. Bonusen får du automatiskt till din spelplånbok. Erbjudandet gäller flera gånger per person från den 11 december klockan 08.00 till klockan 23.00 den 12 december.

Tänk på! 
1. Erbjudandet gäller endast vid köp med kontanter och kan inte kombineras med andra erbjudanden. 
2. Tänk på att du får din bonus först efter att du har spelat för din kontanta insättning, senast klockan 08:00 den 13 december 2017. Dina spelköp betalas i första hand med bonus och därefter kontanta medel. Observera att bonussumman endast är till för onlinespel, det vill säga du kan inte plocka ut den i varuvinster eller kontanter.
3. Dina spelköp betalas i första hand med bonusbelopp och därefter kontanta medel.

En överföring från vinstkontot till spelplånboken räknas inte som kontanter.

(Onsdag-Lördag) 100 % tillbaka på en insättning
Du får 100 % tillbaka på en insättning. Om du till exempel gör en insättning på 200 kronor, får du 200 kronor i bonus utav oss. Bonusen utbetalas till din spelplånbok när du spelat upp din kontanta insättning på onlinespel. Kampanjen gäller från klockan 8:00 den 13 december till klockan 23:00 lördagen den 16 december. Erbjudandet går att utnyttja en gång per person per dag. För att få din bonus behöver du ha omsatt din insättning senast klockan 08:00 söndagen den 17 december.

Tänk på! 
1.Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden. En överföring från vinstkontot till spelplånboken räknas inte som en insättning. 
2.Tänk på att du får din bonus först efter att du har spelat för din kontanta insättning, senast klockan 08:00 den 17 december 2017. Dina spelköp betalas i första hand med bonus och därefter kontanta medel. Observera att bonussumman endast är till för onlinespel, det vill säga du kan inte plocka ut den i varuvinster eller kontanter.
3. Du kan få maximalt 225 kronor i bonus.
4. Ett nytt dygn räknas från klockan 01.00 i vårt system.