Nya erbjudanden varje dag

Erbjudanden för vecka 52 och 1

Erbjudanden för vecka 1

VECKA 1

MÅNDAG 1 JANUARI - LÖRDAG 6 JANUARI

 Rivstart

Rivstarta det nya året med 100 %
Se till att få en häftig och spännande start på år 2018! Med vår insättningsbonus kan du få en riktig rivstart på det nya året. Gör en insättning så dubblar vi den (upp till 225 kronor). Ha så kul!

Gör insättning >>  Skrapa lotter >>  Spela bingo >>  

Läs bonusvillkor >>

SÖNDAG 7 JANUARI

 omsättningsbonus

Spela för 40 kronor, få 20 kronor tillbaka
Vill du addera lite bonus i din spelplånbok? Då är detta en dag för dig! Varje gång du spelat för 40 kronor kontant sätter vi tillbaka 20 kronor i din spelplånbok. 

Gör insättning >>  Skrapa lotter >>  Spela bingo >>  

Läs bonusvillkor >>

KAMPANJVILLKOR:

(Måndag 1/1 -  Lördag 6/1) Rivstart
Du får 100 % tillbaka på en insättning. Om du till exempel gör en insättning på 200 kronor, får du 200 kronor i bonus utav oss. Bonusen utbetalas till din spelplånbok när du spelat upp din kontanta insättning på onlinespel. Kampanjen gäller från klockan 8:00 måndagen den 1 januari till klockan 23:00 lördagen den 6 januari. Erbjudandet går att utnyttja en gång per person per dag. För att få din bonus behöver du ha omsatt din insättning senast klockan 08:00 söndagen den 7 januari.

Tänk på! 
1.Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden. En överföring från vinstkontot till spelplånboken räknas inte som en insättning. 
2.Tänk på att du får din bonus först efter att du har spelat för din kontanta insättning, senast klockan 08:00 den 7 januari 2018. Dina spelköp betalas i första hand med bonus och därefter kontanta medel. Observera att bonussumman endast är till för onlinespel, det vill säga du kan inte plocka ut den i varuvinster eller kontanter.
3. Du kan få maximalt 225 kronor i bonus.
4. Ett nytt dygn räknas från klockan 01.00 i vårt system.

(Söndag 7/1) Spela för 40 kr, få 20 kr
När du köpt valfria spel för 40 kronor med kontanter, får du 20 kronor i bonus av oss. Bonusen får du automatiskt till din spelplånbok. Erbjudandet gäller om och om igen från den 7 januari klockan 08.00 till klockan 23.00 den 7 januari.

Tänk på! 
1. Erbjudandet gäller endast vid köp med kontanter och kan inte kombineras med andra erbjudanden. 
2. Tänk på att du får din bonus först efter att du har spelat klart för 100 kronor kontant. Du kan max få 225 kronor i bonus under en dag.
3. Dina spelköp betalas i första hand med bonusbelopp och därefter kontanta medel.

En överföring från vinstkontot till spelplånboken räknas inte som kontanter.