Kampanjkalender

Missa inte veckans erbjudanden!

VECKA 2

MÅNDAG 8 JANUARI - LÖRDAG 13 JANUARI

 Rivstart

Rivstarta det nya året med 100 %
Se till att få en häftig och spännande start på år 2018! Med vår insättningsbonus kan du få en riktig rivstart på det nya året. Gör en insättning så dubblar vi den (upp till 225 kronor). Ha så kul!

Gör insättning >>  Skrapa lotter >>  Spela bingo >>  

Läs bonusvillkor >>

SÖNDAG 14 JANUARI

 Miljonlotteriet resanerbjudande

Skrapa två Resan-lotter och få 1 extra
Tänk om du kan förverkliga din drömresa i år. När du vinner på vår Resan-lott kan du ta dig vart du vill i världen. I dag bjuder vi dig på en extra Resan-lott varje gång du skrapat två. Vi håller tummarna för vinst!

Gör insättning >>  Skrapa lotter >>  Spela bingo >>  

Läs bonusvillkor >>

KAMPANJVILLKOR:

(Måndag 8/1 -  Lördag 13/1) Rivstart
Du får 100 % tillbaka på en insättning. Om du till exempel gör en insättning på 200 kronor, får du 200 kronor i bonus utav oss. Bonusen utbetalas till din spelplånbok när du spelat upp din kontanta insättning på onlinespel. Kampanjen gäller från klockan 8:00 måndagen den 8 januari till klockan 23:00 lördagen den 13 januari. Erbjudandet går att utnyttja en gång per person per dag. För att få din bonus behöver du ha omsatt din insättning senast klockan 08:00 söndagen den 14 januari.

Tänk på! 
1.Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden. En överföring från vinstkontot till spelplånboken räknas inte som en insättning. 
2.Tänk på att du får din bonus först efter att du har spelat för din kontanta insättning, senast klockan 08:00 den 14 januari 2018. Dina spelköp betalas i första hand med bonus och därefter kontanta medel. Observera att bonussumman endast är till för onlinespel, det vill säga du kan inte plocka ut den i varuvinster eller kontanter.
3. Du kan få maximalt 225 kronor i bonus.
4. Ett nytt dygn räknas från klockan 01.00 i vårt system.

(Söndag 14/1) Skrapa Resan-lotter för 80 kr, få 40 kr i bonus
När du köpt och skrapat Resan-lotter för 80 kronor med kontanter, får du 40 kronor i bonus av oss. Bonusen får du automatiskt till din spelplånbok och kan användas till en ny Resan-lott eller annat valfritt spel. Erbjudandet gäller flera gånger per person från den 14 januari klockan 08.00 till klockan 23.00 den 14 januari.

Tänk på! 
1. Erbjudandet gäller endast vid köp med kontanter och kan inte kombineras med andra erbjudanden. 
2. Tänk på att du får din bonus först efter att du har skrapat Resan-lotter för 80 kronor kontant. Du kan max få 225 kronor i bonus under en dag.
3. Dina spelköp betalas i första hand med bonusbelopp och därefter kontanta medel.

En överföring från vinstkontot till spelplånboken räknas inte som kontanter.