Kampanjkalender

Missa inte veckans erbjudanden!

VECKA 11

MÅNDAG 12 MARS - ONSDAG 14 MARS

 Miljonlotteriet dubblar din insättning. Du får upp till 225 kronor extra att spela för!

Vi dubblar en insättning om dagen
Medan mars fortsätter att hålla tillbaka på vårkänslorna hoppas vi kunna sprida lite ljus istället. Med vår Marsbonus får du dubbelt så mycket att spela för. Som mest kan du få 225 kronor i bonus på en insättning om dagen. Vi hoppas att det ska få dina vinstchanser att blomstra!

Gör insättning >>  Skrapa Tjugan >>

Läs bonusvillkor >>

TORSDAG 15 MARS - SÖNDAG 18 MARS

 Miljonlotteriet dubblar din insättning. Som mest kan du få 225 kronor i bonus

Få bonus på dina insättningar
Veckan fortsätter med insättningsbonus. Denna är dock snäppet bättre. Skillnaden på den här och den förra är att du får bonus på varje insättning du gör. Flera gånger om dagen om du vill, alltså. Du kan få max 100 kronor extra i bonus som mest per insättning. Ha så kul!

Gör insättning >>  Skrapa Tiokronan >>

Läs bonusvillkor >>

I BINGORUMMET:

MÅNDAG 12 MARS

 Miljonlotteriet chattavling i bingorummet tågresan

Tågresan
Det är inte bara bingobollarna som rullar i bingorummet på måndag, utan även ett fiktivt bingotåg. I tävlingen Tågresan tar vi med dig på en resa genom Sveriges öppna landskap, täta skogar och vackra vatten. Lista ut vilka orter vi beskriver och du kan vinna 100 kronor i bonus.

Läs mer här >>

Gör insättning >>  Skrapa lotter >>  Spela bingo >>  

 TISDAG 13 MARS

 Miljonlotteriet chattavling i bingorummet lyckohjulet

Lyckohjulet
På tisdag sker en spännande dragning på bingorummets lite annorlunda Lyckohjul. Precis som vanligt gäller det att satsa på ett nummer och hålla tummarna. Det som inte är lika vanligt är vinsten – en stjärnvinst på 240 kronor i bonus.

Läs mer här >>

Gör insättning >>  Skrapa lotter >>  Spela bingo >>  

ONSDAG 14 MARS

 Miljonlotteriet chattavling i bingorummet expeditionen

Expeditionen
Expeditionen är tävlingen som lätt kan upplevas som en äkta vildmarksexpedition i tropisk snårskog. Här finns heta vinstchanser och otroliga upplevelser, men vägen dit är minst sagt trasslig och du behöver vara uppmärksam så att du inte tar ett snedsteg och snubblar på mållinjen. Tar du dig igenom vår djungel av frågor har du chans att vinna 100 kronor i bonus.

Läs mer här >>

Gör insättning >>  Skrapa lotter >>  Spela bingo >>  

TORSDAG 15 MARS

 Miljonlotteriet chattavling i bingorummet tidsmakin

Tidsmaskinen
På torsdag tar vi med dig på en resa tillbaka till historiska händelser och minnesvärda stunder. Du kommer att få fem frågor vars svar alltid är ett årtal, frågan är om du minns vilket?

Läs mer här >>

Gör insättning >>  Skrapa lotter >>  Spela bingo >>  

FREDAG 16 MARS

 Miljonlotteriet chattavling i bingorummet filmtipset

Filmtipset
På fredag ska vi ha filmkväll i bingorummet. Det går faktiskt. Tillsammans ska vi ta oss igenom ett par gamla rullar, men inte på det sättet du är van vid. Istället för att titta på film kommer vi ställa kluriga frågor om film. I potten står ära och beröm, men även 100 kronor i bonus.

Läs mer här >>

Gör insättning >>  Skrapa lotter >>  Spela bingo >>  

 LÖRDAG 17 MARS

 Miljonlotteriet chattavling i bingorummet vem där

Vem där?
”Vem där” är tävlingen där vi riktar strålkastarna mot fyra välkända och berömda personer – utan att tala om vilka de är. Det blir din uppgift att lista ut. Men viktigast av allt: vad har de gemensamt? Hittar du kopplingen kan du vinna 100 kronor i bonus!

Läs mer här >>

Gör insättning >>  Skrapa lotter >>  Spela bingo >>  

SÖNDAG 18 MARS

 Miljonlotteriet chattavling i bingorummet spelningen

Spelningen
På söndag är det dags att du plockar fram dina musikaliska talanger. Förutom bingo kommer vi nämligen att spela Spelningen – en fartfylld musiktävling. Kan du sångtexten kan du vinna 100 kronor i bonus. Perfekt om din spelplånbok sjunger på sista refrängen.

Läs mer här >>

Gör insättning >>  Skrapa lotter >>  Spela bingo >>  

KAMPANJVILLKOR:

(Måndag 12 /3- onsdag 14/3) Vi dubblar en insättning om dagen
Du får 100 % tillbaka på en insättning om dagen när du sätter in minst 50 kronor. Gör en insättning på 50 kronor, får du 50 kronor i bonus utav oss. Bonusen utbetalas till din spelplånbok när du spelat upp din kontanta insättning på onlinespel. Kampanjen gäller från klockan 8:00 måndagen den 12 mars till klockan 23:00 onsdagen 14 mars. Erbjudandet går att utnyttja en gång per person per dag. För att få din bonus behöver du ha omsatt din insättning senast klockan 08:00 torsdagen den 15 mars.

Tänk på! 
1.Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden. En överföring från vinstkontot till spelplånboken räknas inte som en insättning. 
2.Tänk på att du får din bonus först efter att du har spelat för din kontanta insättning, senast klockan 08:00 den 15 mars 2018. Dina spelköp betalas i första hand med bonus och därefter kontanta medel. Observera att bonussumman endast är till för onlinespel, det vill säga du kan inte plocka ut den i varuvinster eller kontanter.
3. Du kan få maximalt 225 kronor i bonus.
4. Ett nytt dygn räknas från klockan 01.00 i vårt system.

(Torsdag 15/3- söndag 18/3) Vi dubblar dina insättningar flera gånger om dagen
Du får 100 % tillbaka alla dina insättning om dagen när du sätter in minst 50 kronor. Gör en insättning på 50 kronor, får du 50 kronor i bonus utav oss. Bonusen utbetalas till din spelplånbok när du spelat upp din kontanta insättning på onlinespel. Kampanjen gäller från klockan 8:00 torsdagen den 15 mars till klockan 23:00 söndagen den 18 mars. Du kan få max 100 kronor tillbaka per insättning. För att få din bonus behöver du ha omsatt din insättning senast klockan 08:00 måndagen den 19 mars.

Tänk på! 
1.Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden. En överföring från vinstkontot till spelplånboken räknas inte som en insättning. 
2.Tänk på att du får din bonus först efter att du har spelat för din kontanta insättning, senast klockan 08:00 den 19 mars 2018. Dina spelköp betalas i första hand med bonus och därefter kontanta medel. Observera att bonussumman endast är till för onlinespel, det vill säga du kan inte plocka ut den i varuvinster eller kontanter.
3. Ett nytt dygn räknas från klockan 01.00 i vårt system.

(Måndag 12/3- Söndag 18/3) Tävlingar i bingochatten
För att kunna vinna en tävling behöver du ha satt in och omsatt minst 100 kronor kontant de senaste 7 dagarna samt köpt minst en bingobricka under kvällen. Ett mejl per person per tävling gäller.

 

 

Villkor för Starbonus - bonus på din allra första insättning
En överföring från vinstkontot till spelplånboken räknas inte som en insättning. Tänk på att du endast får din bonus först efter att du har spelat för din kontanta insättning. Dina spelköp betalas i första hand med bonusbelopp och därefter kontanta medel. Observera att bonussumman endast är till för onlinespel, det vill säga du kan inte plocka ut den i varuvinster eller kontanter. Presentkortet på blommor är värd 40 kronor och går att nyttja i alla Euroflorist-butiker.

Tillbaka till sidan om Startbonus