Kampanjkalender

Missa inte veckans erbjudanden!

VECKA 3

MÅNDAG 15 JANUARI - FREDAG 19 JANUARI

 Miljonlotteriet Januaribonus insättningsbonus

Vi ger dig 100% tillbaka på en insättning
Det sägs att januari är den kallaste och tråkigaste månaden på året. Det råder vår Januaribonus bot på. Den är nämligen både värmande och kul. När du gör en insättning och omsätter den på våra roliga spel, så ger vi tillbaka samma summa du satte in (max 225 kr). Det innebär alltså extra mycket spelglädje och dubbelt så många vinstchanser!


Psst! Vi har sänkt summan för insättningar. Från och med nu kan du sätta in 50 kronor.

Gör insättning >>  Skrapa lotter >>  Spela bingo >>  

Läs bonusvillkor >>

LÖRDAG 20 JANUARI - SÖNDAG 21 JANUARI

 Miljonlotteriet Isskrapet kampanj

Skrapa 2 Isskrapet och få 1 extra
Att skrapa vår lottnyhet Isskrapet är alltid roligt, men i helgen blir det ännu roligare. Då får du nämligen en extra lott varje gång du köpt och skrapat två. Tänk att du kan skrapa en isig ruta och vinna 500 000 kronor. Det är både roligare och mer värmande än en förfrusen bilruta det! 

Gör insättning >>  Skrapa lotter >>  Spela bingo >>  

Läs bonusvillkor >>

MÅNDAG 15 JANUARI - SÖNDAG 21 JANUARI

 Miljonlotteriet chattävling vinn varuvinster

Aktivera dig i bingochatten och vinn varuvinster
Vi vet att det är viktigt med motion och att det är nyttigt att röra på sig. Därför har vi ordnat en riktigt utmanande och svettig vecka i bingorummet så att du kan aktivera dig till max. Du har chans att vinna varuvinster varje dag, hela veckan. Vi hoppas att det får dig att flåsa rejält!

Varuvinsterna du kan vinna är följande:
TräningssetSportbälteYogamattaDuschhanddukarPersonvåg och en sportig axelremsväska.

Veckans program ser ut så här: 
MåndagsMotion – Här gäller det att hålla igång och vara snabb som tusan. Först behöver du vara uthållig och målinriktad i väntan på att chattspelet "Sant eller Falskt" plötsligt dyker upp, och när det väl kommer behöver du vara supersnabb med att svara rätt för att kunna vinna en varuvinst.

TisdagsTempo – Håll tempot och ha fokus. Då missar du inte när chattspelet "Rappakalja" dyker upp, och du kan snabbt ge ett svar utan att snubbla på orden. Är du först med att svara rätt vinner du varuvinsten.

OnsdagsOrk – För att orka länge är det viktigt med pauser. Därför kan du stanna till en stund och fundera på det rätta svaret i vår "Ordmix" om du vill fylla på med ny energi till spelplånboken. Varje rätt svar på chattspelet Ordmixen ger trippel bonus. Rätt som det är överraskar vi med vinstchanser på varuvinster och då gäller det att du är alert om du vill vinna!

TorsdagsTango – Vi hoppas att ditt bingospelande redan går som en dans. Annars bjuder vi upp till vinstchanser på varuvinster varje gång chattspelet "SingigBee" dyker upp. Då gäller det att dina fingrar dansar snabbt över tangentbordet så att du kan bli den första som svarar rätt om du vill ha chans att vinna!

FredagsFlämtet – Förbered dig för hjärngympa som får dig att flämta till. När chattspelet "Baklänges" spelas behöver du tänka snabbt och svara fort om du vill ha chans att vinna en varuvinst.

LördagsLaddning – Ladda för plötsliga sportfrågor så att du kan satsa järnet på att svara rätt om du vill vinna en varuvinst.

SöndagsSpurt –  Vår hälsosamma bingovecka går mot sitt slut och vi gör en sista kraftansträngning under temat. Ge järnet och var alert, för när som helst under dagen kommer en chans på en varuvinst att dyka upp och då gäller det att du är kastar dig över den. Vinstchansen kan komma i vilket chattspel som helst, och det luriga är att bingovärden inte förvarnar innan...

Du kan läsa om hur våra olika chattspel går till genom att klicka på knappen "Chattspel" här.

Gör insättning >>  Skrapa lotter >>  Spela bingo >>  

Läs bonusvillkor >>

KAMPANJVILLKOR:

(Måndag 15/1 -  Fredag 19/1) Insättningsbonus 100%
Du får 100 % tillbaka på en insättning om dagen. Om du till exempel gör en insättning på 200 kronor, får du 200 kronor i bonus utav oss. Bonusen utbetalas till din spelplånbok när du spelat upp din kontanta insättning på onlinespel. Kampanjen gäller från klockan 8:00 måndagen den 15 januari till klockan 23:00 fredagen den 19 januari. Erbjudandet går att utnyttja en gång per person per dag. För att få din bonus behöver du ha omsatt din insättning senast klockan 08:00 lördagen den 20 januari.

Tänk på! 
1.Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden. En överföring från vinstkontot till spelplånboken räknas inte som en insättning. 
2.Tänk på att du får din bonus först efter att du har spelat för din kontanta insättning, senast klockan 08:00 den 20 januari 2018. Dina spelköp betalas i första hand med bonus och därefter kontanta medel. Observera att bonussumman endast är till för onlinespel, det vill säga du kan inte plocka ut den i varuvinster eller kontanter.
3. Du kan få maximalt 225 kronor i bonus.
4. Ett nytt dygn räknas från klockan 01.00 i vårt system.

(Lördag 20/1 - Söndag 21/1) Skrapa 2 Isskrapet, få 1 extra
När du köpt och skrapat två Isskrapet för kontanter, får du 10 kronor i bonus av oss. Bonusen får du automatiskt till din spelplånbok och kan användas till en ny Isskrapet-lott eller annat valfritt spel. Erbjudandet gäller flera gånger per person från den 20 januari klockan 08.00 till klockan 23.00 den 21 januari.

Tänk på! 
1. Erbjudandet gäller endast vid köp med kontanter och kan inte kombineras med andra erbjudanden. 
2. Tänk på att du får din bonus först efter att du har skrapat två Isskrapet ( 10 kronor kontant). Du kan max få 225 kronor i bonus under en dag.
3. Dina spelköp betalas i första hand med bonusbelopp och därefter kontanta medel.

En överföring från vinstkontot till spelplånboken räknas inte som kontanter.

(Måndag 15/1 - Söndag 21/1) Vinn varuvinster i bingochatten
För att vinna en varuvinst behöver du vara först med att svara rätt på den tillhörande frågan, ha en köpt bricka i det pågående bingospelet samt ha omsatt minst 100 kronor kontant de senaste 7 dagarna. Bingovärden presenterar varuvinsten du kan vinna i samband med chattspelet. Du kan vinna en varuvinst under veckan.