Kampanjkalender

Missa inte veckans erbjudanden!

VECKA 4

MÅNDAG 22 JANUARI - TISDAG 23 JANUARI

 Miljonlotteriet Kampanj Bonus Spela för 50 kr, få 25 kronor i bonus

Bonusfest! Du får 25 kronor tillbaka

En måndag behöver inte vara dyster,
med bonus får den genast lyster.
En tisdag behöver inte vara tråkig,
med bonus blir den inte så pjåkig.

Starta veckan på bästa sätt med vår bonusfest. Varje gång du spelat för 50 kronor kontant får du 25 kronor i bonus. Ha så kul!

Gör insättning >>  Skrapa lotter >>  Spela bingo >>  

Läs bonusvillkor >>

ONSDAG 23 JANUARI - SÖNDAG 28 JANUARI

 Miljonlotteriet insättningsbonus Kampanj 80% tillbaka Januaribonus

Du får 80% tillbaka på en insättning
Det sägs att januari är den kallaste och tråkigaste månaden på året. Det råder vår Januaribonus bot på. Den är nämligen både värmande och kul. När du gör en insättning och omsätter den på våra roliga spel, så ger vi 80% tillbaka av summan du satte in (max 225 kr). Det innebär alltså extra mycket spelglädje och vinstchanser!

Gör insättning >>  Skrapa lotter >>  Spela bingo >>  

Läs bonusvillkor >>

KAMPANJVILLKOR:

(Måndag 22/1 -  Tisdag 23/1) Spela för 50 kr, få 25 kr i bonus
När du köpt valfria spel för 50 kronor med kontanter, får du 25 kronor i bonus av oss. Bonusen får du automatiskt till din spelplånbok. Erbjudandet gäller flera gånger per person från den 22 januari klockan 08.00 till klockan 23.00 den 23 januari.

Tänk på! 
1. Erbjudandet gäller endast vid köp med kontanter och kan inte kombineras med andra erbjudanden. 
2. Tänk på att du får din bonus först efter att du har spelat klart för 50 kronor kontant. Du kan max få 225 kronor i bonus under en dag.
3. Dina spelköp betalas i första hand med bonusbelopp och därefter kontanta medel.

En överföring från vinstkontot till spelplånboken räknas inte som kontanter.

(Onsdag 24/1 - Söndag 28/1)

Insättningsbonus 80%
Du får 80 % tillbaka på en insättning om dagen. Om du till exempel gör en insättning på 200 kronor, får du 160 kronor i bonus utav oss. Bonusen utbetalas till din spelplånbok när du spelat upp din kontanta insättning på onlinespel. Kampanjen gäller från klockan 8:00 onsdagen den 24 januari till klockan 23:00 söndagen den 28 januari. Erbjudandet går att utnyttja en gång per person per dag. För att få din bonus behöver du ha omsatt din insättning senast klockan 08:00 måndagen den 29 januari.

Tänk på! 
1.Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden. En överföring från vinstkontot till spelplånboken räknas inte som en insättning. 
2.Tänk på att du får din bonus först efter att du har spelat för din kontanta insättning, senast klockan 08:00 den 29 januari 2018. Dina spelköp betalas i första hand med bonus och därefter kontanta medel. Observera att bonussumman endast är till för onlinespel, det vill säga du kan inte plocka ut den i varuvinster eller kontanter.
3. Du kan få maximalt 225 kronor i bonus.
4. Ett nytt dygn räknas från klockan 01.00 i vårt system.