Kampanjkalender

Missa inte veckans erbjudanden!

VECKA 7

MÅNDAG 12 FEBRUARI - SÖNDAG 25 FEBRUARI

 Miljonlotteriet schlagerbonus vi dubblar din insättning

Schlagerbonus – vi dubblar din insättning en gång under veckan
Glitter och glamour, och kanske ett par gyllene skor? Gör dig redo för en glamourös spelning bland våra vinsttippade spel om du vill ha chans att kamma hem en oförglömlig vinst. Det är nämligen hos oss det sker. Just nu dubblar vi dessutom din insättning. Det ger dig dubbelt så många vinstchanser och extra mycket spelglädje. Lycka till – vi hejar på dig!

Gör insättning >>  Skrapa lotter >>  Spela bingo >>  

Läs bonusvillkor >>

MÅNDAG 12 FEBRUARI - ONSDAG 14 FEBRUARI

 Miljonlotteriet alla hjärtans dag Tjugan lotterbjudande kampanj köp 2 få 1 extra

Du får en kram med miljonchans
Att kramas är ju så mysigt! Inför alla hjärtans dag vill vi passa på att dela ut så mycket kramar vi bara orkar. På vårt vis. Därför ger vi dig en extra kram-lott varje gång du köpt två. Det är vår Tjuganlott som har detta mysiga budskap på skrapfältet under veckan. Vi hoppas att den kommer ge dig fjärilar i magen och att den får dig att sväva på moln.

Och du! Tänk på att detta erbjudande inte går att kombinera med vår Schlagerbonus. När du fått din schlagerbonus kan du nyttja vårt lotterbjudande.

Gör insättning >>  Skrapa lotter >>  Spela bingo >>  

Läs bonusvillkor >>

ONSDAG 14 FEBRUARI

 Miljonlotteriet Kärleksrutan Alla hjärtans dag vinn choklad i bingochatten

Vinn söt choklad i vårt bingorum
Vi gillar dig. Skarpt. Att låta alla hjärtans dag passera utan ett försök till att uppvakta dig vore mycket olikt oss. Därför har vi fyllt upp vårt bingorum med så mycket chokladaskar att det nästan svämmar över. Det enda du behöver göra är att komma in i bingorummet, hänga med oss en stund och spela en omgång bingo eller två. Och vara först med att svara på en Kärleksfråga som kan komma utan förvarning i Kärleksrutan, förstås. 

Gör insättning >>  Skrapa lotter >>  Spela bingo >>  

Läs bonusvillkor >>

TORSDAG 15 FEBRUARI - SÖNDAG 18 FEBRUARI

 Miljonlotteriet Vinterbonus

Vinterbonus  – vi dubblar din insättning en gång per dag
Att få spelplånboken att bli uthållig är ingen sport. Det är bara att göra en insättning, spela för den och plötsligt är din spelplånbok full av vinstmöjligheter igen. Och precis som med de flesta sporter är inte det viktigaste att vinna, utan att ha roligt. Och det hoppas vi verkligen att du kommer ha!

Gör insättning >>  Skrapa lotter >>  Spela bingo >>  

Läs bonusvillkor >>

MÅNDAG 12 FEBRUARI - SÖNDAG 18 FEBRUARI

 Vi sänker priset på Stjärnjacken till 15 kronor

Vi sänker priset på Stjärnjacken
Nu har vi skruvat ner priset på Stjärnjacken en smula. Istället för 20 kronor får du en bricka av detta stjärnklassade bingospel för 15 kronor. Jackpotten är på svindlande 100 000 kronor och vi hoppas att den landar i någons spelplånbok väldigt snart. Din kanske?

Gör insättning >>  Spela bingo >>  

Läs bonusvillkor >>

I BINGORUMMET:

MÅNDAG 12 FEBRUARI

 Miljonlotteriet chattavling i bingorummet tågresan

Tågresan
Det är inte bara bingobollarna som rullar i bingorummet på måndag, utan även ett fiktivt bingotåg. I tävlingen Tågresan tar vi med dig på en resa genom Sveriges öppna landskap, täta skogar och vackra vatten. Lista ut vilka orter vi beskriver och du kan vinna 100 kronor i bonus.

Läs mer här >>

Gör insättning >>  Skrapa lotter >>  Spela bingo >>  

 TISDAG 13 FEBRUARI

 Miljonlotteriet chattavling i bingorummet  lyckohjulet

Lyckohjulet
På tisdag sker en spännande dragning på bingorummets lite annorlunda Lyckohjul. Precis som vanligt gäller det att satsa på ett nummer och hålla tummarna. Det som inte är lika vanligt är vinsten – en stjärnvinst på 240 kronor i bonus.

Läs mer här >>

Gör insättning >>  Skrapa lotter >>  Spela bingo >>  

ONSDAG 14 FEBRUARI

 Miljonlotteriet chattavling i bingorummet expeditionen

Expeditionen
Expeditionen är tävlingen som lätt kan upplevas som en äkta vildmarksexpedition i tropisk snårskog. Här finns heta vinstchanser och otroliga upplevelser, men vägen dit är minst sagt trasslig och du behöver vara uppmärksam så att du inte tar ett snedsteg och snubblar på mållinjen. Tar du dig igenom vår djungel av frågor har du chans att vinna 100 kronor i bonus.

Läs mer här >>

Gör insättning >>  Skrapa lotter >>  Spela bingo >>  

TORSDAG 15 FEBRUARI

 Miljonlotteriet chattavling i bingorummet  tidsmakin

Tidsmaskinen
På torsdag tar vi med dig på en resa tillbaka till historiska händelser och minnesvärda stunder. Du kommer att få fem frågor vars svar alltid är ett årtal, frågan är om du minns vilket?

Läs mer här >>

Gör insättning >>  Skrapa lotter >>  Spela bingo >>  

FREDAG 16 FEBRUARI

 Miljonlotteriet chattavling i bingorummet filmtipset

Filmtipset
På fredag ska vi ha filmkväll i bingorummet. Det går faktiskt. Tillsammans ska vi ta oss igenom ett par gamla rullar, men inte på det sättet du är van vid. Istället för att titta på film kommer vi ställa kluriga frågor om film. I potten står ära och beröm, men även 100 kronor i bonus.

Läs mer här >>

Gör insättning >>  Skrapa lotter >>  Spela bingo >>  

 LÖRDAG 17 FEBRUARI

 Miljonlotteriet chattavling i bingorummet vem där

Vem där?
”Vem där” är tävlingen där vi riktar strålkastarna mot fyra välkända och berömda personer – utan att tala om vilka de är. Det blir din uppgift att lista ut. Men viktigast av allt: vad har de gemensamt? Hittar du kopplingen kan du vinna 100 kronor i bonus!

Läs mer här >>

Gör insättning >>  Skrapa lotter >>  Spela bingo >>  

SÖNDAG 18 FEBRUARI

 Miljonlotteriet chattavling i bingorummet spelningen

Spelningen
På söndag är det dags att du plockar fram dina musikaliska talanger. Förutom bingo kommer vi nämligen att spela Spelningen – en fartfylld musiktävling. Kan du sångtexten kan du vinna 100 kronor i bonus. Perfekt om din spelplånbok sjunger på sista refrängen.

Läs mer här >>

Gör insättning >>  Skrapa lotter >>  Spela bingo >>  

KAMPANJVILLKOR:

(Måndag 12/2 - Söndag 25/2) Schlagerbonus 100%
Du får 100 % tillbaka på en insättning vid ett tillfälle. Om du till exempel gör en insättning på 200 kronor, får du 200 kronor i bonus utav oss. Bonusen utbetalas till din spelplånbok när du spelat upp din kontanta insättning på onlinespel. Kampanjen gäller från klockan 8:00 måndagen den 12 februari till klockan 23:00 söndagen den 25 februari. Erbjudandet går att utnyttja en gång per person. För att få din bonus behöver du ha omsatt din insättning senast klockan 08:00 måndagen den 25 mars.

Tänk på! 
1.Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden. En överföring från vinstkontot till spelplånboken räknas inte som en insättning. 
2.Tänk på att du får din bonus först efter att du har spelat för din kontanta insättning, senast klockan 08:00 den 25 mars 2018. Dina spelköp betalas i första hand med bonus och därefter kontanta medel. Observera att bonussumman endast är till för onlinespel, det vill säga du kan inte plocka ut den i varuvinster eller kontanter.
3. Du kan få maximalt 225 kronor i bonus.

(Måndag 12/2 -  Onsdag 14/2) Köp 2 Tjugan Kram, få 1 extra
När du köpt två Tjugan Kram för 40 kronor med kontanter, får du 20 kronor i bonus av oss. På så sätt kan du skrapa ytterligare en Tjugan utan kostnad. Bonusen får du automatiskt till din spelplånbok. Erbjudandet gäller flera gånger per person från den 12 februari klockan 08.00 till klockan 23.00 den 14 februari.

Tänk på! 
1. Erbjudandet gäller endast vid köp med kontanter och kan inte kombineras med andra erbjudanden, t ex Schlagerbonusen. 
2. Tänk på att du får din bonus först efter att du har skrapat klart Tjugan för 40 kronor kontant. Du kan max få 225 kronor i bonus under en dag.
3. Dina spelköp betalas i första hand med bonusbelopp och därefter kontanta medel.

En överföring från vinstkontot till spelplånboken räknas inte som kontanter.

(Onsdag 14/2) Chokladvinster i chatten
En Kärleksfråga kan dyka upp när som helst och chattvärden kommer inte att förvarna innan. För att vinna behöver du vara först med att svara rätt på frågan samt ha minst en köpt bricka i det pågående bingospelet. Du kan vinna max en chokladvinst under ett dagen. Kärleksfrågan räknas in som en av de tre vinster du kan vinna under ett chattpass. Chokladvinsten skickas hem till dig per post under vecka 8.

(Torsdag 15/2 - Söndag 18/2) Vinterspelen, insättningsbonus 100%
Du får 100 % tillbaka på en insättning om dagen. Om du till exempel gör en insättning på 200 kronor, får du 200 kronor i bonus utav oss. Bonusen utbetalas till din spelplånbok när du spelat upp din kontanta insättning på onlinespel. Kampanjen gäller från klockan 8:00 torsdagen den 15 februari till klockan 23:00 söndagen den 18 februari. Erbjudandet går att utnyttja en gång per person per dag. För att få din bonus behöver du ha omsatt din insättning senast klockan 08:00 måndagen den 19 februari.

Tänk på! 
1.Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden. En överföring från vinstkontot till spelplånboken räknas inte som en insättning. 
2.Tänk på att du får din bonus först efter att du har spelat för din kontanta insättning, senast klockan 08:00 den 19 februari 2018. Dina spelköp betalas i första hand med bonus och därefter kontanta medel. Observera att bonussumman endast är till för onlinespel, det vill säga du kan inte plocka ut den i varuvinster eller kontanter.
3. Du kan få maximalt 225 kronor i bonus.
4. Ett nytt dygn räknas från klockan 01.00 i vårt system.

(Måndag 12/2 - Söndag 18/2) Sänkt pris på Stjärnjacken
Under hela veckan kan du köpa bingobrickor till Stjärnjacken för 15 kr (ord. pris 20 kr). Gäller från klockan 08.00 den 12 februari till och med klockan 23.00 den 19 februari. 

(Måndag 29/1 - Söndag 4/2) Tävlingar i bingochatten
För att kunna vinna en tävling behöver du ha satt in och omsatt minst 100 kronor kontant de senaste 7 dagarna samt köpt minst en bingobricka under kvällen. Ett mejl per person per tävling gäller.