Bild på miljonlotteriets logo
  • Hämta ut Bonus
  • Jackpotandelar
  • Dragning
    11 maj

Om Miljonlotteriet

Miljonlotteriet är ett av Sveriges ledande spelföretag. Visionen är att Miljonlotteriet ska vara ett nav för fantastiska kundupplevelser och ett rikare liv. Miljonlotteriet erbjuder underhållande spel med fantastiska vinster för alla. Genom ett stort engagemang och hög servicegrad, erbjuder vi spel med vinster som berikar både våra kunder och vårt goda ändamål. Hos Miljonlotteriet kan du prenumerera på skraplotter, spela bingo och skrapa lotter online. Dessutom kan du köpa våra skraplotter i butik.

Miljonlotteriet ägs av IOGT-NTO och tillsammans har vi en dröm att ingen ska behöva växa upp i en värld med missbruk. Därför går hela vårt överskott till IOGT-NTO:s arbete. Sedan år 2000 uppgår det totala överskottet till 1,7 miljarder kronor. Vi eftersträvar god lönsamhet, men aldrig på bekostnad av etiska värden. 

Allt började med en dröm och en önskan om att göra skillnad. Drömmen om en värld där alkohol och andra droger inte förhindrar människor att leva ett fritt och rikt liv. Stig Kroon, en passionerad och driven entreprenör, lade 1964 grunden till det som i dag är Miljonlotteriet. Då, ett litet företag med tre anställda där allt gjordes av alla, från vinstpaketering till lottutskick. I dag görs fortfarande mycket på plats i Mölnlycke, men med cirka 55 anställda och hundratals personer engagerade via säljare och samarbetspartners. 

Miljonlotteriet började mycket tidigt med försäljning av lotter via prenumeration. Sedan starten har de fantastiska vinsterna i form av allt från resor, bilar, flygplan och hus till kameror, kaffekokare och smarta prylar varit särskiljande för lotteriet. Miljonlotteriet är ett innovativt företag där framtagning utveckling av nya produkter som tilltalar marknaden har en central roll.

Totalt omsätter Miljonlotteriet drygt 500 miljoner kronor och ger ett årligt överskott på mer än 120 miljoner kronor till IOGT-NTO:s arbete för ett bättre samhälle.

Juridiskt namn och organisationsnummer: IOGT-NTO / Miljonlotteriet 802001-5569

Här kan du läsa mer om Miljonlotteriet och IOGT-NTO >>  

IOGT-NTO startade Miljonlotteriet 1964. Läs mer här >>

 

Miljonlotteriet har cirka 200 000 unika kunder som prenumererar, spelar bingo och skraplotter online. Dessutom kan du köpa lotterna hos spelombud. Överskotten från Miljonlotteriet går oavkortat till IOGT-NTO:s ideella verksamhet.