Ombudsportalen

Ombudsportal

Välkommen till ombudsportalen!

Bästa ombud,

Nu har 2017 satt igång med full fart och vi har redan avklarat två stora kampanjer med er. Riktigt bra jobbat! Vi hoppas att er försäljning av Tjugan, Tiokronan och Guldbingo går bra. Varje lott är unik för sig:

Tjugan
– Trevlig att ge bort + många extrachanser på 20 000 kronor
Tiokronan – Lågt pris och stor vinst
Guldbingo – Mycket spelglädje för pengarna

Låt kunderna i din butik välja sin favorit, med våra lotter täcker du kundernas behov!

Vi på Miljonlotteriet arbetar ständigt med utveckling och förbättring av befintliga flöden för att ni ombud ska kunna känna er trygga med oss som leverantör och tycka att det är smidigt och enkelt att samarbeta med oss.

Värt att tänka på:
1. Med Miljonlotteriet har ni marknadens HÖGSTA försäljningsprovision, hela 15%. Ju mer du säljer desto mer tjänar du!
2. Vår ombudssupport finns alltid här för dig, behöver du hjälp eller vill beställa fler lotter är du välkommen att ringa oss på 031-338 28 30 eller mejla till ombud@miljonlotteriet.se
3. Den nya ombudsportalen är under ombyggnad och lanseras i september 2017.
4. Håll utkik i mejlen efter nyheter, kampanjer samt information. Det är ett smidigt sätt att kommunicera på.
5. Sommarkampanjen skickas ut i slutet på juni och varar fram till slutet på augusti. Sommarkampanjen kommer att bestå av ett mixpaket innehållande Tjugan, Tiokronan och Guldbingo. ”Lottpaket för 100 kr med extra vinstchans” Kunden kommer utöver miljonchanserna med sina lotter även få chans på en resecheck värd 3 000kr.

Vi på Miljonlotteriet arbetar med kampanjer för att driva trafik till er återförsäljare som kommer att öka efterfrågan på våra lotter. Vi gör butikförsäljning mer synligt på vår hemsida, till våra befintliga kunder, i social medier, allt för att hjälpa er ombud.

Ett tips till er är att skylta upp butikerna för att visa kunderna att ni har våra lotter hemma. Därför kör vi nu en tävling för att vi är nyfikna på hur det ser ut i just din butik! Skylta upp, ta bild och skicka till oss på ombud@miljonlotteriet.se senast 2017-07-31, för att bästa skyltningen vinner BIO för 10 personer!

Bästa hälsningar,
Butiksteamet på Miljonlotteriet

Självklart kan du fortfarande via denna sida göra dina vinstvalideringar samt beställningar och det gör du via följande länk: 
Ombudsportal för ej ATG-anslutna ombud >>

Tjugan Miljonlotteriet 2017