Ombudsportalen

Ombudsportal

Välkommen till ombudsportalen!

Bästa ombud,

Vi är framme vid årets sista månad. För oss på Miljonlotteriet och för dig som ombud innebär det fullt fokus på försäljning av vår fantastiska Vit Juletikett och att sälja slut på våra lotter.

Vit jul är vår femkronorslott som både är en skraplott med chans att vinna 500 000 kr och en julklappsetikett att sätta på paketen. Med andra ord kan man få årets julklapp utan att ens behöva öppna paketet! Ett tips är att sälja lotterna som 10-pack, och då blir det endast 20 sälj per bunt. Tillsammans med utskicket får man givetvis allt nödvändigt reklammaterial.  Har ni missat/inte fått era Vit Jul-etiketter ännu? Kontakta oss så hjälper vi er med det! 

Det börjar också bli dags att lägga in slutspurten för 2017 på Tjugan, Guldbingo och Tiokronan! Lotteribytet med Miljonlotteriet är den 31/12 2017 och därför skräddarsyr vi nu Sälja-slutkampanjer för just DIN butik så slå oss en signal eller lägg ett mejl så hjälper vi er med det. Visst vore det skönt att inte behöva returnera en enda lott i år?

Som hjälp på traven till er för att sälja slut på lager får ni DUBBEL PROVISION för all försäljning som sker under december månad, förutsatt att inget av befintligt lager kommer i retur. För mer detaljerad information kring dubbel provision vänligen slå oss en signal.

Ni har ju marknadens HÖGSTA försäljningsprovision på Miljonlotteriets lotter (15 %) så ju mer ni säljer desto mer tjänar ni. Med dubbel provision i december vid slutsålt lager och inga returer blir provisionen 30 %.

All info för hur ni gör med 2017 års lotter kommer i paketet som landar hos er i början på januari 2018. 

Slutligen, TACK för att ni hjälper oss att göra skillnad! Allt överskott från er lottförsäljning hos Miljonlotteriet går till våra ägare IOGT-NTO som jobbar för en värld där alkohol och andra droger inte förhindrar människor att leva ett fritt och rikt liv.

Bästa hälsningar,
Butiksteamet på Miljonlotteriet

031-338 28 30 / ombud@miljonlotteriet.se

Självklart kan du fortfarande via denna sida göra dina vinstvalideringar samt beställningar och det gör du via följande länk: 
Ombudsportal för ej ATG-anslutna ombud >>

Miljonlotteriet Ombud