Bild på miljonlotteriets logo
  • Hämta ut Bonus
  • Jackpotandelar
  • Dragning
    11 maj

Ombudsportal

Sidan är under ombyggnad!

Bästa ombud,

För att du som ombud ska få bästa möjliga upplevelse samt hjälp via vår ombudsportal så har vi valt att bygga om och förbättra just denna. Du skall framöver lätt kunna hitta all nödvändig information och ombudsportalen kommer även att fungera som en kommunikationsplattform. Så du har något att se fram emot!

Fram till dess ber vi dig att vid minsta lilla fråga eller fundering kontakta oss på 031-338 28 32 eller skicka ett mail till ombud@miljonlotteriet.se på följande öppettider måndag-fredag 8.30–12:00 samt 13.00–16.00. Tveka inte att slå en signal, vi finns här för dig!

Självklart kan du fortfarande via denna sida göra dina vinstvalideringar samt beställningar och det gör du via följande länk: Ombudsportal för ej ATG-anslutna ombud >>

Snart nalkas även lotteribytet och vi tar kontakt med dig i god tid innan. För din information så kommer returfraktsedeln för eventuellt osålda lotter finnas med i leveransen med de nya produkterna för 2017! Hör av dig till oss så sätter vi tillsammans ihop en ”sälja slut kampanj” för 2016 års lotter, för vi ser gärna att du är delaktig.

Vi på Miljonlotteriet önskar dig en fortsatt trevlig dag!

Tjugan Miljonlotteriet 2017