Storvinsten förverkligade Evas dröm

Drömmen blev sann

Eva vann sin dröm!

Eva har alltid drömt om att åka bergochdalbanor i USA. Tack vare en vinst hos Miljonlotteriet har drömmen nu blivit verklighet.

Eve Egemalm från Säffle har burit på en dröm i hela sitt liv. Ända sedan hon läste en tidning om berg-och-dalbanor i USA i sin ungdom har hon velat åka dit och uppleva de fartfyllda åkattraktionerna.

Eva fick ett oväntat samtal. Personen i andra änden ringde från Miljonlotteriet och berättade att hon vunnit 90 000 kronor på en av sina prenumerationslotter, som dimper ner i brevlådan en gång i månaden.

– Då blev jag helt tyst. Ska jag vara ärlig trodde jag att de hade ringt fel, berättar Eva.

Hon behövde inte fundera en sekund på vad hon skulle göra med sin vinst. Tillsammans med sin man Svein Hamrin och två goda vänner reste hon till USA och besökte fyra av USA:s mest spektakulära nöjesfält: Six Flags i New Jersey, Kennywood i Pennsylvania, Kings Island i Ohio och Holiday World i Indiana.

– Helt fantastiskt. Jag var så lycklig så att jag kände mig som tio år igen, berättar Eva. 

Eva har kvar sin prenumeration på Miljonlotteriet även efter storvinsten:
– Det är svårt att tro att jag kommer vinna två gånger, men jag vet ju att det är någon annan som vinner genom Miljonlotteriets samarbete med IOGT-NTO-rörelsen. Pengarna går till välgörande ändamål.

Läs mer om Eva fantastiska resa i Hemmets Journal >>
Läs Expressens reportage om Evas vinst >>
Läs mer om Eva på Vinnarhistorier >>

Här kan du läsa om fler glada vinnare >>

Eva från Säffle vann 90000 kr hos miljonlotteriet och förverkligade sin dröm