Även de gånger butikens kunder inte vinner bidrar de till att ge barn och vuxna stöd att komma till en trygg och drogfri miljö.

Du gör skillnad 

Det är en otrolig känsla att vinna riktigt stort. Men även de gånger du eller dina kunder inte vinner bidrar ni till att förverkliga någon annans dröm. Tack vare Miljonlotteriets överskott, kan IOGT-NTO-rörelsen ge barn och vuxna stöd att komma till en trygg och drogfri miljö. Miljonlotteriet Miljonbingo, Tjugan och Tiokronan gör skillnad i vardagen och räddar liv. Varje dag. Tillsammans gör vi skillnad på riktigt. 

Det goda ändamålet
Varje dag görs saker inom IOGT-NTO-rörelsen. När du och dina kunder köper Miljonlotteriet Miljonbingo, Tjugan och Tiokronan gör ni det möjligt för IOGT-NTO-rörelsen att arrangera över 70 sommarläger för barn, höstaktiviteter för unga och kamratstöd för olika åldrar. Tillsammans har vi sedan år 2000 gett nära 2 miljarder kronor som omvandlats till trygga och bra verksamheter. 

Vill du vara med och göra skillnad? Kontakta vår Ombudssupport. Dessutom har du och dina kunder chans att vinna miljoner.

Miljonlotteriet Butik
ombud@miljonlotteriet.se
031-338 28 30