Välkommen till bingovärlden

 

Det är inte för intet som vi internt brukar prata om bingon som om det vore en helt egen värld. För det är så det är. Som ett ställe man tar sig till för en stunds avkoppling, underhållning och ett välbehövligt avbrott i vardagen. De allra flesta förknippar säkert bingo med bollar och bingobrickor. Men, det är så mycket mer. Framförallt är det chatten som är det roligaste. För det är egentligen inte själva bingospelet i sig som är i fokus, det är snarare något som pågår i bakgrunden. I centrum står chatten och allt det gemytliga den står för. I den kan du prata med andra bingospelare och hitta vänner för livet, du kan delta i chattspel som ger dig en liten bonus att spela för, men du kan också vara med i större tävlingar där du kan vinna prylar eller stora bonusar. 

Vinna
Förutom självklara vinster så som radvinster och jackpottar, kan kunden vinna bonusar att spela för och varuvinster. I chatten utspelar sig mängder av olika tävlingar och aktiviteter, mer om det nedan. Delad glädje är dubbel glädje – det har vi fattat. Därför delas vissa jackpottar med alla som har köpt en bricka i spelet. Det är något som uppskattas enormt bland kunderna och höjer stämningen.


Stämningen
Bingochatten är full av pratglada bingospelare från hela landet som småpratar om väder och vind, håller tummarna för varandra och bryr sig om varandra. En chattvärd är nästan alltid på plats, redo för både eventuella frågor med framför allt för att skapa underhållning.


Underhållningen
När inte bingobollarna rullar ”rätt” ska kunden ändå känna sig underhållen. Därför har jag engagerat mig djupt i att skapa aktiviteter och tävlingar som äger rum i bingochatten – varje dag! Varje tävling har ett tydligt tema/koncept och passar in på målgruppen. Här är ett exempel på vad en tävling innebär, denna med inspo från ”På spåret” eftersom det är ett tv-program lika obligatoriska för bingospelarna som julskinka på julbordet:
”Tågresan
Kan du lista ut vilka svenska orter och städer vi beskriver? I så fall kan din bingokväll gå som på räls!
Det är inte bara bingobollarna som rullar i bingorummet i kväll, utan även ett fiktivt bingotåg. I tävlingen Tågresan tar vi med dig på en resa genom Sveriges öppna landskap, täta skogar och vackra vatten. Lista ut vilka orter vi beskriver under resrutten och du kan vinna 100 kronor i bonus.”. 


Syftet med dessa tävlingar är också att kunden ska känna att det är spännande och levande att spela hos oss. Att det finns något nytt varje dag vilket gör att kunden återkommer dag efter dag. Dessa tävlingar uppskattas enormt och bidrar till en god gemenskap.


Gemenskap
Förutom den fina gemenskapen som finns på plats inne i bingorummet, anordnar vi ibland bingoträffar utanför bingorummet. Alltså träffar i verkligheten. Tidigare resmål har varit Melodifestivalen, Ullared och Skaldjurskryssning. Bingospelarna är som en enda stor familj i en egen liten bingovärld.

 

Låt oss skapa ditt spelkonto

Det kostar ingenting och tar bara en minut.