I Miljonlotteriets kampanjkalender hittar du nya erbjudanden varje dag

 

Letar du efter bonusar, extra vinstchanser och skojiga tävlingar? Då har du hittat rätt! Här har vi samlat allt kul som händer under veckan. 

Dessa erbjudanden gäller från den 22 till den 28 april.

Är du ny här? Då kan du komma igång med vår startbonus! Läs mer om det här >>


Få 100 kr i bonus

Sätt in 100 kronor eller mer och få 100 kronor i bonus. Detta gäller oavsett om du spelar bingo, Skattjakten eller skrapar online-lotter. Som mest kan du få 100 kronor extra att spela för. Lycka till!

När: Måndag fredag

Skrapa lotter >>  Spela bingo >>

Lottbonus

Den här helgen får du en online-lott i bonus om du köper en Resan eller Originallott värda 50 kronor. Detta gäller endast online-lotter. God lycka!

När: Lördagsöndag

Skrapa lotter >>

Dagens ord

Gillar du ordgåtor? Var då med i vår nya tävling ”Dagens ord”. Klockan sju varje vardagskväll den här veckan presenterar chattvärden ett nytt ord. Lös ordgåtan mellan klockan 19.00 och 19:30 på fredag. Lycka till!

När: Måndag fredag

Läs mer om tävlingen här >>

 

Blommor...

...och blad gör en så glad! Den här veckan har du chansen att vinna blomstercheckar (värde 80 kr) när chattvärden är på plats 18:00 - 22:00. Vinnaren får dessutom ge bort ett blomsterkort (värde 40 kr) till en bingokompis.

När: Lördag söndag

Läs mer om tävlingen >>

Påskfest

Välkommen på påskfest i bingorummet! Hos oss kan du leta efter påskägg fyllda med varuvinster och umgås med glada bingovänner. En fest utan dig vore jättetrist! Kom med!

När: Skärtorsdag Annandagen

Läs mer om tävlingen här >>

 

Våra villkor
Måndag till fredag: Få 100 kronor i bonus
Du får 100 kronor i bonus när du har gjort en insättning om minst 100 kronor. Bonusen är alltid 100 kronor oavsett om du spelar för 100 kronor eller mer. Bonusen utbetalas till din spelplånbok när du spelat upp din kontanta insättning på onlinespel. Kampanjen gäller en gång om dagen från 9:00 måndagen den 22 till 23:00 fredagen den 26 april. Du kan få max 100 kronor i bonus per insättning. För att få din bonus behöver du ha omsatt din insättning senast klockan 09:00 lördagen den 27april.
Tänk på!
1. Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden. En överföring från vinstkontot till spelplånboken räknas inte som en insättning. 
2. Tänk på att du får din bonus först efter att du har spelat för din kontanta insättning, senast 09:00 den 27 april 2019. Dina spelköp betalas i första hand med bonus och därefter kontanta medel. Observera att bonussumman endast är till för onlinespel, det vill säga du kan inte plocka ut den i varuvinster eller kontanter. 
3. Du kan få maximalt 100 kronor i bonus. 
4. Ett nytt dygn räknas från klockan 02.00 i vårt system

Lördag till söndag: Få en lott i bonus
Du får online-lott i bonus när du har skrapat en Original eller Resan-lott värd 50 kronor. Du köper till exempel online-lotten Original för 50 kronor och får därför en en onlinelott i bonus. Bonusen utbetalas till din spelplånbok när du spelat upp din kontanta insättning på onlinelotter. Kampanjen gäller en gång om dagen från 9:00 lördagen den 25 till 23:00 söndagen den 26 april.
Tänk på!
1. Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden. En överföring från vinstkontot till spelplånboken räknas inte som en insättning. 
2. Dina spelköp betalas i första hand med bonus och därefter kontanta medel. Observera att bonussumman endast är till för onlinelotter, det vill säga du kan inte plocka ut den i varuvinster eller kontanter. 
3. Ett nytt dygn räknas från klockan 02.00 i vårt system

Vår startbonus "100 procent tillbaka på första insättningen" uppdaterades den 7 mars 2019. Därför får alla spelare 100 procent på sin första insättning från och med den dagen. Observera att denna bonus aktiveras före alla andra bonusar.