I Miljonlotteriets kampanjkalender hittar du nya erbjudanden varje dag

 

Letar du efter bonusar, extra vinstchanser och skojiga tävlingar? Då har du hittat rätt! Här har vi samlat allt kul som händer under veckan. 

Dessa erbjudanden gäller från den 20 maj till den 26 maj.

Är du ny här? Då kan du komma igång med vår startbonus! Läs mer om det här >>


Extra bonus till dig

Vi höjer din insättning med 80 % en gång om dagen måndag till fredag. Detta gäller oavsett om du spelar bingo, Skattjakten eller skrapar online-lotter. Som mest kan du få 225 kronor extra att spela för. Lycka till!

När: Måndagsöndag

Skrapa lotter >>  Spela bingo >>

Vinn en pläd

Var med och fira picknickens dag med oss i chatten. Om du svarar rätt på chattvärdens picknickrelaterade frågor så kan du vinna en fin blå pläd. Vill du veta hur den ser ut? Klicka då på länken nedan. För att vinna behöver du ha en köpt bricka i det pågående bingospelet.

När: Onsdag

Se pläden här >>  Spela bingo >>

Med mor i fokus

Självklart måste vi ha en tävling i chatten som handlar om mamma på självaste Mors Dag! Lista ut vilka mammor chattvärden åsyftar och maila in ditt svar. Två personer vinner detta smyckesskrin (värde 240 kr). Grattis på Mors Dag önskar vi alla mammor!

När: Söndag

Läs mer om tävlingen>>   Spela bingo >>

Våra villkor

Måndag till söndag: Insättningsbonus 80%
Du får 80% tillbaka en insättning när du sätter in minst 50 kronor. Gör till exempel en insättning på 50 kronor, får du 40 kronor i bonus utav oss. Bonusen utbetalas till din spelplånbok när du spelat upp din kontanta insättning på onlinespel. Kampanjen gäller en gång om dagen från 09:00 måndagen den 20 maj till 23:00 söndagen den 26 maj. Du kan få max 225 kronor tillbaka per insättning. För att få din bonus behöver du ha omsatt din insättning senast klockan 09:00 måndagen den 27 maj.
Tänk på!
1. Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden. En överföring från vinstkontot till spelplånboken räknas inte som en insättning.  
2. Tänk på att du får din bonus först efter att du har spelat för din kontanta insättning, senast 09:00 den 27 maj 2019. Dina spelköp betalas i första hand med bonus och därefter kontanta medel. Observera att bonussumman endast är till för onlinespel, det vill säga du kan inte plocka ut den i varuvinster eller kontanter.  
3. Du kan få maximalt 225 kronor i bonus.  
4. Ett nytt dygn räknas från klockan 02.00 i vårt system

Tävlingar i chatten: Picknickens dag 
Tävlingen pågår onsdagen 22 maj när chattvärden befinner sig i bingorummet. Svara på frågorna i chatten och du har chansen att vinna. För att få vara med och delta krävs det att du har minst en köpt bricka i spelomgången som frågan ställs i. 

Tävlingar i chatten: Mors dag
Tävlingen pågår söndagen 26 maj mellan klockan 18.00 - 20.00. För att kunna vinna Mors dag-tävlingen måste du ha omsatt minst 100 kronor kontant de senaste 7 dagarna. Vinnarna presenteras i chatten strax efter att tävlingen är avslutad.