Villkor insättningsbonus hos Miljonlotteriet

Välkommen in i värmen! 

Vad roligt att du halkar in här. Om du har ställt dig själv frågan "varför ska jag vara ute och slira, när jag kan vara inne och lira?" så har du kommit rätt.

Hos Miljonlotteriet kan roa dig med bingobollar istället för snöbollar och spännande lottskrap istället för tråkigt isskrap. För att du ska bli riktigt varm i kläderna ger vi dig upp till 225 kronor i bonus när du gör din första insättning. Vi föreslår att du stannar inne i värmen och lägger vantarna på en härlig vinst!

Gör så här för att få din bonus:
- Gör en insättning (minsta insättningssumman är 100 kronor)
- Spela för din insättning
- När du omsatt din insättning får du samma belopp du satt in extra utav oss – dubbelt så mycket spel alltså!
- Exempel: Sätt in 200 kronor, så får du 200 kronor i bonus.

Klicka här för att göra en insättning >>

Våra bonusvillkor:
En överföring från vinstkontot till spelplånboken räknas inte som en insättning. Tänk på att du endast får din bonus först efter att du har spelat för din kontanta insättning. Dina spelköp betalas i första hand med bonusbelopp och därefter kontanta medel. Som mest kan du få 225 kronor i bonus. Observera att bonussumman endast är till för onlinespel, det vill säga du kan inte plocka ut den i varuvinster eller kontanter. Erbjudandet gäller dig som gör din allra första insättning på miljonlotteriet.se. Du behöver ha omsatt din insättning inom 90 dagar efter att din insättning gjordes för att erhålla bonusbeloppet.

Låt oss skapa ditt spelkonto

Det kostar ingenting och tar bara en minut.