Hur ska vår nya lott se ut?

I rådande vintertider drömmer vi oss bort till sommar och sol. Surret av flugor och doften av nyklippt gräs. Och en läcker lottnyhet. Det sista med skräckblandad förtjusning. Hur tusan ska den se ut?! Vi behöver din hjälp! Som belöning utlovas finfina priser.

Vi sitter och klurar på vår nästa lott. Vi kan inte komma underfull med hur den ska se ut. Vi vet att den ska ha ett tydligt sommartema, men där tar det stopp. Så, nu vänder vi oss till dig. Hur skulle din sommarlott se ut? Vad skulle den heta? 

Så här tävlar du:
Släpp loss kreativiteten och utforma din sommarlott precis som du vill att den ska se ut. Kom på ett passande namn och förpacka hela din lottidé i ett mejl och skicka det till minlott@miljonlotteriet.se senast den 18 februari.
Av de förslag vi får in kommer vi välja ut två bidrag som vi sedan skapar testlotter av. Därefter kör vi en omröstning och det vinnande bidraget lanseras lagom till sommaren. Häftigt va!

Det här kan du vinna:
Förutom ära och beröm och en helt egen lott, kan du vinna en superfin skärbräda i ek värd 1 000 kronor om din lott går vidare till omröstningen. Visar det sig att din lott vinner omröstningen vinner du dessutom valfria varuvinster till ett värde av 1 000 kronor.

Bli inspirerad av att skrapa en befintlig lott här  >>

Att spela bingo kan väcka kreativiteten, testa här >>