Lindas Blommor av Linda Ihreskog

Lindas blommor, Linda Ihreskog

Med Linda Ihreskogs bok lär du dig snabbt hur man gör vackra buketter och dekorationer.

Undersökningar visar att fem minuters besök i en blomsteraffär genererar en veckas glädje. Och glad vill väl alla känna sig!

I den här boken välkomnar Linda läsaren in i sin blomstervärld, fylld av ljuvliga buketter, vackra dekorationer, enkla presenter och personliga tips. Här finns blommor till både fest och vardag i fantastiska kombinationer som ger favoriter för hela året.

Bokens upplägg påminner om en kokbok, där varje blomsterarrangemang presenteras som ett recept, eller kanske ett helt menyförslag. De fantastiska färgfotona tillsammans med Lindas inspirerande texter gör läsaren lika sugen på att göra en underbar hortensiakrans som att baka härliga muffins. 

Snabba och enkla arrangemang varvas med mer avancerade där det krävs lite mer tid och tålamod. Men inga är svårare än att även en glad blomsteramatör klarar av dem!

Linda Ihreskog arbetar sedan flera år tillbaka som florist i Malmö. Parallellt jobbar hon med olika tv-produktioner på Sveriges Television. Ända sedan barnsben har blommor och växter varit hennes största intresse, och nu delar hon äntligen med sig av sina rika erfarenheter och fantastiska kreativitet.

Vinstnummer: 1165

  • Vinstvärde: 200 kr
  • Leveranstid: 10 dagar