GPS från Garmin

GPS LMT-S

Sista chansen Garmin

Avancerad GPS som bland annat ger dig realtidstjänster och information från TripAdvisor.

Överlista köer och trafikstockningar med alternativa rutter eller genom att undvika dem helt och hållet. Med realtidsinformation kan du tillbringa mindre tid till att cirkla runt kvarteret för att leta efter parkering. För trafikvarningar, relevanta omdirigeringsanvisningar och uppdaterade väderprognoser, hämtar du Smartphone Link-appen, som kopplar ihop Garmin Drive med en kompatibel smartphone. När du närmar dig destinationen kan du parkera utan att stressa då du ser priser och tillgänglighet för din parkering. Smartphone Link-appen möjliggör även LiveTrack, där föraren kan dela sin plats så att vänner kan se var du är oavsett om du uträttar ärenden på stan eller är ute på en lång bilresa.

För att uppmuntra en säkrare körning och öka situationsberedskapen innehåller Garmin Drive förarvarningar för skarpa kurvor, hastighetsändringar, järnvägsövergångar och viltövergångar. Dessutom varnar navigatorn när du kör åt fel håll på en enkelriktad gata och uppmärksammar dig på närliggande skolor och skolzoner. Få varningar om närliggande fartkameror och få trötthetsvarningar med förslag på möjliga rastplatser.

Omdefiniera "turn-by-turn-röstguidning" med Garmin Real Directions. Lättförståeliga köranvisningar som använder igenkännbara landmärken, byggnader och trafikljus utöver upplästa gatunamn och vägleder dig som om din bästa vän sitter i passagerarsätet. Inget mer kisande för att läsa avlägsna gatuskyltar. Lyssna bara på Garmin Real Directions som talar om för dig, "Sväng vänster efter bensinstationen" eller "Sväng höger efter den röda byggnaden." Det har aldrig varit enklare att följa anvisningar.

Funktionen Direct Access underlättar navigering till komplexa destinationer, som flygplatser och gallerior, genom att hitta en plats inom en större plats. Du kan till och med navigera på parkeringsplatser för att hitta den ingång som ligger närmast din destination.

Tack vare Foursquare är Garmin Drive laddad med miljontals populära platser, som restauranger, nöjesetablissemang, affärer och andra intressanta platser.

Använd Garmin Express för att hålla din Garmin Drive uppdaterad. Garmin Express gör det enkelt att uppdatera kartor och programvara. Kvaliteten på kartdata kan göra hela skillnaden mellan att hitta eller inte hitta din destination. Med högkvalitativ kartdata från HERE kan din Garmin-enhet förse dig med den information du behöver, när du behöver den som mest. Därigenom minskar frustrationen när du kör, du kan undvika förseningar och tillbringa mindre tid I bilen.

Fakta:
• Mått: 17 x 9,4 x 2,1 cm
• Vikt: 241 g
• Batteri: Uppladdningsbart litiumjon
• Skärmtyp: WVGA TF-färgskärm med vitt bakgrundsljus
• Skärmstorlek: B 13,6 x H 7,2 cm, 15,4 cm diagonalt (6,1 tum)
• Skärmupplösning B x H: 800 x 480 pixlar
• Batteritid: Upp till 1 timme
• Inkluderade kartor: Europa
• Modell: Garmin Drive 61 LMT-S
• Läs mer på: https://buy.garmin.com/sv-SE/SE/p/551976#overview

Vinstnummer: 1071

  • Vinstvärde: 2 000 kr
  • Leveranstid: 10 dagar