Träningsstavar BungyPump

Träningsstavar

BungyPump

Vill du bygga upp din kondition och samtidigt bli stark och smidig? Använd BungyPump!

Träningsstavarna från BungyPump är unika tack vare inbyggd fjädring utan mekaniska delar samt 4 kilos motstånd. Fjädringen och motståndet ökar träningsresultatet som leder till ett högre välbefinnande.

BungyPump riktar sig till alla som genom funktionell träning vill bygga upp konditionen och samtidigt få en stark och smidig kropp.

Den fjädrande uppbyggnaden tar även bort de stumma stötarna från stavisättningar. Det innebär att armbågar och axlar skonas vid träning, och precis som med vanliga gåstavar så avlastas också knän och höft.

BungyPump vänder sig i första hand till de som är vardagsmotionärer.

När man promenerar med BungyPump-stavarna stärks hjärta, muskler, vävnader och skelett. Forskning visar att man kan uppnå upp till 60 procent mer träningseffekt jämfört med en vanlig promenad. Leder i främst fot-, knä- och höfter avlastas.

Den fjädrande effekten innebär att stavens nedslag mot marken blir mjukare och skonsammare för axlar och armbågar jämfört med traditionella stavar. Man använder cirka 90 procent av kroppens muskler när man går med BungyPump-stavar.

Vinstnummer: 1465

  • Vinstvärde: 1 000 kr
  • Leveranstid: 10 dagar