Vilken är din favoritlott? Rösta i Miljonlotteriets tävling.

Vilken lott vill du skrapa?

Två fantastiska lottidéer och en klurig fråga. Så kan vi sammanfatta nästa omgång av vår tävling om vår nya skraplott. Frågan är om du vill skrapa på ytan av solen, eller om du vill se vilka vinstchanser en jordgubbe kan bjuda på? Rösta på din favorit och tävla om blomsterkort värde 200 kronor! 

I början av året, när vintern kändes som allra tuffast, kunde vi inte sluta tänka på surret av flugor och doften av nyklippt gräs. Där och då bestämde vi oss för att skapa en somrig lott. Det var en jättebra idé, förutom att vi inte hade en susning om hur den skulle se ut. Därför bad vi våra kunder om experthjälp. Vi fick in mängder av bra, roliga, finurliga, smarta och tjusiga idéer. Stort tack! Nu har vi valt ut två förslag och designat efter dem. En av dem kommer att lanseras till sommaren, frågan är bara vilken? 

Rösta och vinn!
Vi tycker att delad glädje är dubbel glädje. Därför kan du vinna blomsterkort till ett värde av 200 kronor när du röstar på din favoritlott. Du röstar genom att skriva vilken lott du gillar bäst i ett mejl till minlott@miljonlotteriet.se. För att ha chans att vinna behöver du även skriva varför du gillar just den lotten du röstar på. Vi vill ha ditt mejl senast den 31 mars. För den person vars lott vinner väntar en shoppingtur i vår vinstshop värde 1 000 kronor.

Bidrag 1 –  Solskrapet
Med en stor dos kreativitet och med mycket värme klev Anders från Trollhättan in i tävlingen med sin lottidé Solskrapet. Han tänkte sig en lott innehållande en gyllene sandstrand, ett svalkande hav men framförallt en stor härlig sol i mitten. En idé vi fick till mitt i prick, enligt oss. Gör Solskrapet dig på strålande humör? Då ska du lägga din röst på den!
Bidrag 2 - Semesterskrapet

Carina från Skellefteå tolkade vårt sagda sommarämne på ett mycket smakfullt sätt. För henne finns inget somrigare än en stor, röd jordgubbe. Att sätta tänderna i en sådan är minst lika lockande som att skrapa fram en vinst. Det tyckte vi var genomtänkt, och bestämde oss för att designa hennes idé. Gillar du den? Då är det den du ska rösta på!

Skrapa redan befintliga lotter här
Inte sugen på skrap? Spela bingo istället