Tävla och vinn blommor från Euroflorist.

Vinn en blomsterbukett

Rosor är röda, violer är blå. Vem ska en vacker blomsterbukett få? Var med i vår tävling så kan det bli du! Eller någon du tycker om.

Kärlek är som en blomma. Den behöver vattnas för att hållas vid liv. Därför vill vi ge dig en liten kärleksfull påminnelse om att det snart är alla hjärtans dag. Kanske finns det någon i din närhet som bör uppvaktas med en bukett blommor? Kanske är det rent av du själv? Så länge du är förtjust i mottagaren är vi nöjda. 

Tack vare Euroflorist har vi 10 vackra blomsterbuketter med en tillhörande skraplott som alla ska få sig en mottagare. Om du vill vara en av dem tycker vi att du ska vara med i vår tävling.

Så här tävlar du:
Blommor och blader gör en så glader. Vem vill du överraska med en bukett blommor och varför? Mejla ditt svar till tavling@miljonlotteriet.se så har du och nio andra chans att vinna en blomsterbukett med hemleverans  från Euroflorist värde 360 kronor. Tävlingen pågår fram till och med den 8 februari så att alla vinnare har sin bukett lagom till alla hjärtans dag. 

Du kan både se och köpa denna vackra skapelse här

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

Vi säger grattis till:

- Anna, som vill överraska sin bästa vän Lenita för att hon alltid finns där för henne.
- Mamma Maria, som är stolt över dottern Ellinor och vill lämna blommor till hennes arbetsplats. Vi fixar!
- Ywonne, som vill göra något fint för hennes svårt sjuka son Claes
- Sanna, som vill ge blommor till mamma Jane för att hon alltid ställer upp. Både för henne och hennes tonåringar.
- Lena, som vill överraska sin man Lennart för att han har aldrig fått blommor utav henne. Efter 46 år ihop tyckte vi att det var dags!
- Mamma Ingela, som vill ge blommor och blader till sin son Daniel på alla hjärtans dag. Mest för att han fyller 40 år då.
- Eva, som inte har en kärlek och får ta saken i egna händer och ge blommor till sig själv. Det skulle hon bli lycklig av.
- Mormor Elisabeth, som vill överraska sina två favorittjejer Linn och Ebba för att de alltid har tid för henne.
- Lotta, vars pappa är unik och helt sagolik. Han heter Jan och får blommor imorgon!
- Camilla, som tycker att det är dags att överraska sig själv med blommor och blader. Dessutom vill hon fira att hon är cancerfri. Hurra!