Tävla med Miljonlotteriet och ta chansen att vinna en gjutjärnsgryta

Vinn en gjutjärnsgryta!

Vore det inte mysigt att kunna laga läckra och värmande grytor i höstrusket? Nu har du chansen! Var med i vår tävling så kan du vinna en exklusiv emaljerad gjutjärnsgryta från populära varumärket Exxent. 

Hur tävlar jag?
För att vara med och tävla och ha chansen att vinna ska du svara på denna enkla fråga: Vilken veckodag var det höstdagjämning 2019? Sedan skickar du ditt svar plus en motivering till varför just du vill vinna till tavling@miljonlotteriet.se Skriv ordet "gryta" i ämnesraden.

Priser
1:a pris: Emaljerad gjutjärngryta från Exxent, värde 600 kr
211:e pris: Blomstercheckar 100 kr

Tävlingen är avgjord!
Stort grattis till Sanna Malm-Zetterberg i Högsäter som vinner gjutjärnsgrytan. Hennes motivering lyder: Vildsvinen har kommit även till oss nu så jag behöver en bra gryta för att kunna koka mina framtida köttgrytor. Rätt svar på frågan är måndag 23 september 2019. Grattis även till följande tio vinnare som får blomsterkort till ett värde av 100 kronor: Anneli Andersson, Falun, Elisabeth Dahlström, Strängnäs, Torsten Holmström, Strömstad, Bengt Israelsson, Spånga, Barbro Lax, Luleå, Kenneth Lindskog, Grästorp, Ingemar Nordkvist, Nikkala, Karin Rostedt, Eksjö, Roger Taflin, Umeå och Annika Westberg, Burgsvik.

Fullständiga tävlingsvillkor hittar du här.