Inspireras av Drömmagasinet från Miljonlotteriet

Ditt lottutskick i oktober

Den här månaden kommer dina lotter tillsammans med ett inspirerande magasin med härlig läsning. Lotter och magasin - allt i en lyxig förpackning hem till dig. Det ser ut som bilden ovan.
I vårt nya Drömmagasin lagar vi härlig höstmat och bjuder på smaskiga recept. Följ med oss nu bakom kulisserna och läs om hur det gick till när vi gjorde reportaget. 

Bland karotter och kastruller

Köket har blivit en självklar plats för umgänge med familj och vänner. Och visst blir matlagningen roligare och grytan godare när alla får hjälpa till. Fyllda av höstinspiration packade vi in oss i bilen med kameror, köksprylar (alla finns i vår vinstshop) och härliga råvaror. Dagens fotoplats var i Båstad där Jenny hade lånat ut sitt vackra kök till oss för en dag.

Väl på plats lagade vi till en god och het gryta som värmer extra i höstrusket. Till förrätt blev det fantastiska kantarellmackor med italiensk touch. God mat i vacker miljö med härliga kollegor gav oss alla förutsättningar för ett inspirerande reportage till vårt nya magasin, Drömmagasinet.

Test av vinster 

Många av de köksredskap du ser på bilderna är vinstnyheter för oktober och finns att tillgängliga i vår vinstshop när magasinet landat i din brevlåda. I Båstad passade vi även på att prova både funktion och design och vi hittade många favoriter bland höstens nyheter.  

Väl på plats i köket visade sig skribent Kristoffer vara en man med många dolda talanger. Förutom att han var en stjärna i köket fick han även agera fotomodell! Kristoffer gav även högsta betyg till våra nya kockknivar när han hackade grönkål och bladpersilja till salladen under tiden som fotoblixtarna haglade.